Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a szüleim azt mondják hogy...

Ha a szüleim azt mondják hogy mondjam el a pin kódomat köteles vagyok elmondani?

Figyelt kérdés
17l

2023. márc. 1. 08:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan törvény, hogy el kell mondani
2023. márc. 1. 09:13
 2/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem.

Nem véletlen, hogy neked küldték meg és nem nekik.

Figyelmeztesd őket, hogy ha megtudják és engedélyed nélkül használják a kártyádat, akkor bűncselekményt követnek el a sérelmedre!

2023. márc. 1. 09:33
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem kártya telefon
2023. márc. 1. 09:47
 4/26 A kérdező kommentje:
Sajnos odáig fajult a helyzet h 20 karakteres pin kódom van és le kellett tiltanom az ujjlenyomatot és az arcfelismerést
2023. márc. 1. 09:48
 5/26 anonim ***** válasza:

Ja, én bankkártyára gondoltam.

Vagyis a telefonodban akarnak kutakodni? Ne áruld el nekik. Nincs olyan jogszabály, ami ezt kötelezővé tenné.

2023. márc. 1. 09:55
 6/26 anonim ***** válasza:

Nem kell.

De ha olyanról van szó hogy meztelen képeket küldözgetsz, zsarolnak téged vagy zaklatnak, akkor azt javaslom hallgass a szüleidre.

Tehát ha komoly témáról van szó, akkor jobban teszed ha hallgatsz rájuk.

2023. márc. 1. 09:55
 7/26 anonim ***** válasza:

És miért is?

Amelyik szülő a gyereke pénzét akarja költeni, pláne ha mondjuk diákmelóból van és nem zsebpénz, az a legalávbalóbb dolog a világon.

2023. márc. 1. 09:57
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem komoly téma. Csak nem tetszik h elolvassák az üzeneteimet. Meg beleolvasnak a naplómba. Meg mindent látnak. De semmi meztelen képről nincs szó.
2023. márc. 1. 09:58
 9/26 anonim ***** válasza:
7-es, telefonról van szó, nem bankkártyáról. Először én is azt gondoltam, de 3-es kommentjében írta, hogy telefon.
2023. márc. 1. 09:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid "marha jó fejek" lehetnek. Az ilyen szülő fogja azt tapasztalni, hogy a csemetéje 22 évesen elköltözik, aztán sose nyitja rá az ajtót többet...

Én biztos nem adnám meg nekik a kódot, ha folyton ellenőríznek. A naplódat meg el tudod tenni olyan helyre, amihez külön azonosítás kell és csak te tudod a címét, szóval nem is tudják, hogy létezik a dolog.

2023. márc. 1. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!