Ilyen esetben mit tehetek?
Ha jól értem (nem biztos), akkor egy szobát béreltél egy lakásban, és most ugyanabban a lakásban egy másik szobába költözöl?
Ha így van, akkor a főbérlő azt szeretné, hogy az eddig lakott szobát fesd ki, hogy tiszta legyen, és ő azt újra ki tudja adni valakinek?
Mert akkor annyi a teendőd, hogy veszel festéket, hengert, és te magad kifested. Akkor csak az anyag-és eszközköltség terhelne téged. Meg persze a maga a festés.
Ha nem jól értelmeztem, akkor tényleg próbáld meg kissé pontosabban megfogalmazni.
2, meg a lószart, fessen a tulaj 2 bérlő közt
Én csak a saját 38 m2-es lakásomra vettem most 200k-ért festéket meg alapozót
Ebben igazad van, de azt írja a kérdező, hogy variálnak. Jobban jár, ha esetleg emiatt felmondanak neki?
Ki lehet festeni pl. ezzel is: [link]
Nyilván a 14 liter nem elég egy szobára, de azt sem tudjuk, hogy eleve jól értettem -e a kérdést, meg azt sem, hogy mekkora és milyen állapotban levú szobáról van szó.
Azt írtam, hogy nyilván nem elég egy szobára a 14 liter.
Most albérletben van, tisztasági festésre teljesen jó.
De szerintem várjuk már meg, mit ír a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!