Ez esetben tehetek jogi lépéseket a szomszédom ellen?
Új lakók, két hét után meguntam, hogy 7/24-ben szól a Nótár Mari, mondtam nekik lejjebb csavarhatnák a hangerőt, azóta föl vannak háborodva és haragudnak. Kertészkedés közben pisilnem kellett, nem mentem be, hanem a kertemben végeztem el, egy tetszőleges bokornál. Nos a szomszédból sem láthattak rám, az ablakot pont takarja a kerítésem, viszont a tető alatt (tehát magasan) kamerát telepített ami pont a kertemre néz. Háttal álltam egyébként az ominózus esetnél a kamerának. Lényeg, hogy kirakott facera "szomszéd hudjozik" címmel. Arcom, micsodám nem látszik, de ettől függetlenül elég undorító a saját udvaromon felvételt készíteni rólam, s főleg kirakni facera.
Mit lehet tenni? Kaphat ezért büntetést?
Hogyne, ez elég durva dolog. Rendőrségi feljelentés, plusz bejelentés itt:
Illetve ügyvéddel konzultálj, polgári per kártérítésért mennyire reális, mennyit jövedelmezhet.
2
De ha álkamera lenne, hogyan tette volna fel facera?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!