Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A 3 napos csere- ill. visszavé...

A 3 napos csere- ill. visszavételi garancia még jelenleg is él? És pontosan milyen esetekben kötelező?

Figyelt kérdés

Pl vettem egy DVD lejátszót, és ugyan nem hibás, de mivel ott nem tudtam kipróbálni, és kiírva se volt, most látom csak itthon, hogy a kijelzőjén semmi se jelenik meg, azaz fogalmam nincs "vakon" mit nyomogatok, na és lényeg az, hogy ez így nekem nem kell, és inkább olyat akarok, ami nem csak a TV képernyőre írja ki (mert ez olyan karaoke-DVD lejátszó, azaz itt az audio-kimenet is nagyon fontos meg külön is van, és leginkább kifejezetten TV nélkül, erősítővel használnánk, azaz ez fontos funkció lenne).

Ilyen úgynevezett téves vásárlásokra vonatkozik ez a bizonyos 3 nap ?

2010. okt. 5. 19:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

1/ NINCS 72 ÓRÁS GARANCIA SEMMILYEN FORMÁBAN!

2/ Kívánom hogy legyen egy vállalkozásod,és kereskedj kishazánkban, találjon meg néhány hozzád hasonló delikvens.

2012. ápr. 16. 19:53
 12/12 anonim válasza:

Az ilyen idióta barmokat nem kellene egyetlen elektronikai bolt közelébe sem engedni!!!

Aki nem tudja eldönteni mit akar,buta is hozzá ,mint az sötét éjszaka és még ráadásul a forgalmazóra és az eladóra veri rá,hogy egy analfabéta!!

2016. ápr. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!