Mennyi idő alatt postázzák ki az erkölcsi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
Péntek este igényeltem ügyfélkapun, örülnék hogyha legkésőbb jövőhét péntekig megjönne, munka miatt lenne fontos.
Vagy ha személyesen megyek be a 9. kerületi Bűnügyi Hivatalba, ott egyből odaadják a zöld papírt?
2023. febr. 19. 11:53
2/4 anonim válasza:
Én nemrég hétfő délelőtt igényeltem az ügyfélkapun, péntekre érkezett meg. Amúgy igen, ott odaadják, de ha már igényelted ügyfélkapun, akkor nem tudom, ez járható út-e (még régen volt, hogy odamentem, adtak egy csekket, elmentem a pár sarokra lévő postára, visszavittem az igazolószelvényt a befizetésről és máris megkaptam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!