Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Erkölcsi bizonyítvány, így ?

Erkölcsi bizonyítvány, így ?

Figyelt kérdés
2021 decemberében garázdaság miatt volt egy rabositasom, ám az 2022 áprilisában lezártnak lett tekintve, az az ügy, közvetítői eljárás végett. Azt mondták mivel elsőáldozó voltam, meg karteritest is fizettem stb. Ha most kiváltom egy munka miatt, mi lesz beleírva? “A bűntettesek nyilvántartásában szerepel?” Köszi előre is, 27F

2022. nov. 8. 16:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Várj, nem értem. Mi köze az elsőáldozásnak a börtönbe kerüléshez?
2022. nov. 8. 16:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja igen, elfelejtettem kiírni, hogy az ilyen vicces emberek mint te, máshol csillogtassák már meg a humorukat.
2022. nov. 8. 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem viccnek szántam. De mindegy is.
2022. nov. 8. 17:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem értem mit poenkodsz a börtönbe kerulessel. Le van írva, hogy még tárgyalásig sem ment a dolog, mert közvetítői eljárás útján törölték, ez is a lényege. Emiatt is tettem fel a kérdést. “De mindegy is”.
2022. nov. 8. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsőáldozás, ez hatalmas😂😂. Amíg nem volt letöltendőd, és nem vagy felfüggesztett börtönbüntetés alatt, addig az erkölcsiben sem lesz benne szerintem.
2022. nov. 8. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én sem értem az elsőáldozást... hogy jön az ide?

Esetleg bahdalkozás helyett leírhatnád magyarul is hogy pontosan mi a kérdés. Ha már a kategórit nem sikerült megtalálni.

2022. nov. 8. 17:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Leírom még egyszer, hogy nem poénkodtam. És ezzel kiszálltam.
2022. nov. 8. 17:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Jó, akkor my bad. Az elsoaldozast azért írtam bele, mert szó szerint ezt mondta többször a nyomozó nekem, és viccesnek és találónak ítéltem meg ezt a kifejezést. Nem vagyok eljárás alatt, se nem várok tárgyalásra egy éve. Tehát én sem gondolom, hogy benne lesz. De ezért inkább feltettem a kérdést. Koszi
2022. nov. 8. 17:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
ja ez valami szleng az elsőáldotás... ?
2022. nov. 8. 17:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt direkt csináljátok?

Rabosították, gondolom cannabis miatt. Vállalta az elterelést, és megszüntették a nyomozást. Ez mindennapos dolog.

Az elsőáldozó elég gúnyos, de találó. Furcsa, hogy nem értitek vagy nem akarjátok.

Átesett a tűzkeresztségen. Vagyis első alkalom a törvénnyel, ilyen kategóriás üggyel.

2022. nov. 8. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!