Mennyire bajos, ha álnéven rendelek webáruházból? Cím, telefonszám, stb. minden jó, csak a név más.
A futárt rohadtul nem érdekli a neved. Személyit sem kér. :'D
(Futár koromban volt egy fix címem, az ügyfél minden héten rendelte magának a huncutkodós csomagot. Ebben nincs semmi extra, máshová is vittem ilyen küldeményt, de az ember mindig más nevet megadva rendelt :D
Értitek, telefon, kiszállitási cím MINDEN héten ugyanaz volt, UGYANAZ AZ EMBER nyitott nekem mindig ajtót, de mindig más név szerepelt a csomagon. XD
Gyerekek, nem így működik az inkognitó. 😅
(Amúgy nyugodtan rendelheted saját névvel a csomagot, a lőtéri kutyát sem érdekli, mit rendelt a Kis Pista.
Ha meg mégis érdekel valakit (NAV, Rendőrség stb stb), az kamu névvel is rájön ki vagy.)
Ha magával a megrendelt termékkel kapcsolatban nincs jogsértés, akkor semmi gond.
Nem érdekel senkit milyen névvel rendeled, de azt hittem ez egyértelmű lesz a #3 válaszomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!