Lefeküdtem egy 13 évessel, lehet ebből bajom?
Elmentem egy szórakozóhelyre és ittam is, találkoztam a csajjal és felvittem magamhoz. A helyre (elméletben) nem engednek be 18 év alattit, látszott rajta, hogy nem annyi, de kinézett 16nak.
Reggel megadta az instáját, hogy legyen majd folytatás, ekkor tudtam meg. Nagyon félek, mert a munkámat tönkrevághatja egy pedofilbotrány. És abban se vagyok biztos, hogy védekeztünk és nem terhes.
20F
nincs következmény. csak jön a következő :)
ne vicceljünk már, akinél így működik? hát egy szombat esti diszkó kb mindenkinek így működik.
Nem tehetsz mást mint bízol benne hogy hasonló lesz mint amit Itt írtak hogy nem tudhattad és akkor fel mentenek de tudni kell hogy ez nem feltétlenül mentség merthogy a bűncselekménny el lett követve. Szerintem egyáltalán nem túlzás személyi igazolvány kérni a következő esetekben mert ha most fel is mentenek ismered a mondást addig jár a korsó a kútra... Én nem vagyok a Papod hogy elítéljelek azért mert így szexelsz De jó tanács egy ilyen életmód mellett fokozott óvatosság jogi értelemben is.
Ha ezt meg is úszod a jövőben mindenképp.
Hagyjuk mar azokat a valaszokat hogy nem nezhet ki idosebbnek...
Mar 6 evvel ezelott is ugy nezett ki jopar lany a 9. Osztalyban hogy azt hittem felnottkepzesre jottek mint mi!
Volt pofara eses, hogy csak 14 evesek, aztan 24 nek mondanad oket.
Most is lekapcsoltak Orosházán egy pedofilt aki 13 éves lányt basz.tt meg..Az egy dolog hogy kap 10-15 évet,de van BV ismerősőm..A pedofilokat bent 5 hónap alatt megölik
.
valaki érti az 59-est?
egyébként attól még hogy elkövetetett, lehet felmentés a vége (de általában csak elméletileg).
itt az a kérdés, hogy a csaj tesz-e bármilyen lépést. ha nem, akkor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!