Lefeküdtem egy 13 évessel, lehet ebből bajom?
Elmentem egy szórakozóhelyre és ittam is, találkoztam a csajjal és felvittem magamhoz. A helyre (elméletben) nem engednek be 18 év alattit, látszott rajta, hogy nem annyi, de kinézett 16nak.
Reggel megadta az instáját, hogy legyen majd folytatás, ekkor tudtam meg. Nagyon félek, mert a munkámat tönkrevághatja egy pedofilbotrány. És abban se vagyok biztos, hogy védekeztünk és nem terhes.
20F
41, csak nem fér a fejedbe, hogy nem csak a ruhán volt a lényeg, hanem hogy testileg, arányailag, formailag, mozgásilag, életmódilag stb. ma már alig tudsz különbséget tenni 13 és 17 éves között.
Biztos te is észrevetted, hogy a 13 éves fiúk már magasabbak az apjuknál, holott régen 16 éves kor körül kezdték csak lehagyni a szülőket.
Ez nem "mai fiatalság", ez biológia.
Ha tudtam volna, hogy ilyen fiatal BIZTOSAN NEM viszem haza.
Azt belátom, hogy gumi nélkül hiba volt, a jövőbe bárki bármit mond felhúzom
elvileg lehet, igen.
gyakorlatilag azon múlik, hogy a szüleinek elmondja-e és azok berágnak-e. de szerintem nem valószínű, ha ilyen a csaj.
azt a terhességes dolgot viszont nem ártana kideríteni, mert abból tényleg cirkusz lesz.
42
igen, kb én is ezt látom.
van az instán egy srác, aki állandóan divattal meg hajviseletekkel foglalkozik, és lényeg, hogy egyszer feltett egy találós kérdést, ki hány évesnek gondolja.
a legtöbben 18-19 közé saccolták, és jött a meglepetés, ugyanis 13.
a mai napig nem akarom elhinni. pedig bemutatta a személyijét.
szóval ... hát más világ van ma. nem tudom, mi az oka, de hogy sokkal előbb érnek, az tuti.
39
igen, így valahogy. nekem is van ilyen rokonom, de a kiscsajszi 9 éves még csak és már azt nézegeti a tükörben, hogy a nadrágjában elég jól (ki)látszik-e a feneke, mert ugye van egy "szerelme" az iskolában, akinek nagyon tetszeni akar mindig. még a boltba se hajlandó elmenni a szülőkkel, ha nem elég csinos.
40
bizony, ez így van. csak sokan mintha nem a valóságban élnének.
Egyrészt 13 éves lánnyal szexelni még akkor is messze van a pedofíliától ha teljesen tudatosan csinálja az illető. Egy pedofil a nemileg éretlen gyerekekre bukik, 13 éveseket ritkán lehet azzal vádolni hogy nemileg teljesen éretlennek néznek ki. Ettől még persze a btk bünteti ha 20 évesen valaki 13 évest kufircol úgy hogy ismeri az illető korát és erkölcsileg is megkérdőjelezhető, de akkor sem pedofília.
Másrészt ha elmegyek egy helyre ahol 18+ a belépési korhatár és ott találkozok valakivel aki néz is ki úgy (és egy 13 éves tud úgy kinézni ha akar és a genetika is az ő pártján áll) mintha 16+ lenne, ezt is állítja magáról, akkor szerintem joggal feltételezem róla hogy már betöltötte a 14-et.
Na azért nem járok ilyen helyekre. Aztán mindenki bsztat, hogy "ugye csajozol, blabla". Aztán belehúznak így gyerektartásba vagy egy büntetőeljárásba, ahol ha nem is ültetnek le, rághatod a kefét. A gyerektartással meg úgy meg lehet szívni, mint az állat. Ha nem fizeted vagy nem tudod fizetni, akkor megy a végrehajtóhoz, rábaxxák a kamatokat, aztán beduzzadhat milliós tételre is. Láttam már ilyet.
Nyugat-Európában meg tombol a mee-too mozgalom, ott még rád is kennék, hogy megerőszakoltad. Qrvára vigyázni kell.
#49: Ugye tudod, hogy nem kötelező azonnal hazavinni és lefektetni a leányzót?
Esetleg lehet ismerkedni is, túl sokáig úgysem tudja tagadni a korát. Ha meg mindig gumit használsz, akkor a gyerektartás miatt sem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!