Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért büntetés jár?

Ezért büntetés jár?

Figyelt kérdés

Nemrégiben emailben tettem egy bejelentést egy ügyben egy youtube videó ellen, amiben látszólag szabályszegés történt. Aztán pár napra rá megtudtam hogy nem történt benne semmi szabályszegés csak úgy lett megvágva a videó!

Az email fiókom amiről a bejelentést tettem azt megszüntették (az email szolgáltató) és nem tudok írni róla. Egy másik email címről írtam egy újabb emailt amiben visszavonom ezt a bejelentést, de nem kaptam még rá választ! Lehet ebből bajom?

2023. febr. 14. 14:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Névtelen volt. De lelkiismeret furdalásom van ezügyben, hogy az apukát az én butaságom miatt fel is kereshették vagy valami! Szerintetek meséljem el neki a buta cselekedetemet, és kérjek tőle elnézést?
2023. febr. 14. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogy keresték fel.
2023. febr. 14. 15:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez az, hogy levolt írva a leírásba, tehát gondolom addig el sem indult a rendőrség amíg kinem vizsgálta a videót, a leírást satobbit. Elolvasta a leírást és nem tettek semmit, mert nem történt szabályszegés? Csak ugye megszűnt az email fiók ezért nem tudom a fejleményt!
2023. febr. 14. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Felejtsd már el. Lapozz tovább.
2023. febr. 14. 15:14
 15/16 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Semmi nem fog történni,szard le nyugi :D
2023. febr. 14. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi, le se szarják. Nyugodj meg! Az a gondod, hogy nincs gondod, ezért csinálsz magadnak, nehogy unatkozz.
2023. febr. 15. 01:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!