Ezért büntetés jár?
Nemrégiben emailben tettem egy bejelentést egy ügyben egy youtube videó ellen, amiben látszólag szabályszegés történt. Aztán pár napra rá megtudtam hogy nem történt benne semmi szabályszegés csak úgy lett megvágva a videó!
Az email fiókom amiről a bejelentést tettem azt megszüntették (az email szolgáltató) és nem tudok írni róla. Egy másik email címről írtam egy újabb emailt amiben visszavonom ezt a bejelentést, de nem kaptam még rá választ! Lehet ebből bajom?
Miért járna ezért büntetés?
A youtube kivizsgálja a bejelentést, ha jogosnak tartja, akkor intézkedik, ha nem, akkor nem.
De ha így fosol ettől, akkor minek teszel egyáltalán bejelentést?
Nem a Youtubeon tettem bejelentést. Rendőrségen
Emailban.
Eléggé szabályszegésnek tűnt. Aztán megtudtam hogy a felvételek úgy lettek összevágva mintha szabályszegés történt volna.
Nem feljelentést tettem, hogy valaki megölt valakit, semmi bizonyítékkal stb. Itt volt egy videó amin úgy tűnt mintha szabályszegés lenne, szemmel láthatóan.
Szóval ezekről van szó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__12120883..
majd
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__12133978..
Most attól félsz, hogy mivel nem hitted el, hogy nem történt jogsértő cselekmény, ezért a második bejelentésedért kapsz egy feljelentést valótlan bejelentésért?
Nem! Nem bejelentést tettem másodjára.
Amikor bejelentést tettem, rá 1 napra megszűnt az email fiókom! Aztán rájöttem hogy nem történt szabályszegés, de írni akartam egy emailt hogy visszavonom, de ugye törölték a fiókomat. Írtam egy másik emailről egy emailt hogy mely emailről küldtem el az emailt, és hogy szeretném visszavonni, mert később rájöttem hogy nem történt szabályszegés. Második bejelentést nem tettem
Szerinted ha tudom hogy nem volt szabályszegés és így is szeretném vissza vonni a korábbi bejelentést, tennék még egyet?
Nem büntetnek meg. Főleg ha névtelen bejelentés volt.
Na, most már nyugodt vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!