Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van jogom beperelni a kórházat?

Van jogom beperelni a kórházat?

Figyelt kérdés

Édesanyám súlyos szívbetegként került be január elején a helyi kórházba.

Minden nap zokogott a telefonba, hogy vigyük haza, mert a nővérek úgy beszéltek vele, mint egy darab szarral. Édesanyám nem volt az a panaszkodós típus soha, de most konkrétan az élete utolsó két hetét tették tönkre az ápolók.

Úgy beszéltek a betegekről, mintha azok ott sem lennének, emberszámba sem vették őket. Csak néhány példa, amit anyukám még a halála előtt elmesélt:

"Ne bőgjön már, itt senkit sem érdekel."

"A szomszéd szobában az öreg megint összeszarta magát, hogy nem döglik már meg végre."

(Miután anyukámra már 4 órája nem nézett rá senki és nagyon rosszul volt:) "Mit nyomogatja már azt a gombot, fontosabb dolgom is van."

Szóval lehet valamit tenni így utólag? Megkeserítették az utolsó napjait ezek a gonosz perszónák.

2023. febr. 6. 17:47
1 2 3
 11/21 árokpart ***** válasza:
60%
Ha én lennék hasonló kiszolgáltatott helyzetben azonnal hívnám a mobilomról a rendőrséget.
2023. febr. 7. 13:46
 12/21 árokpart ***** válasza:
9-es Nem szubjektív, mert lehet akár garázdaság is.
2023. febr. 7. 13:53
 13/21 árokpart ***** válasza:
0%
2-es Már hogyan lenne bajban Európában. Láttad a Fekete erdő kilinika című filmet. Igaz, hogy csak fil, de azért a valósághoz közel áll.
2023. febr. 7. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
12: ezzel tisztában vagyok, csak nem tudod konkrétumok nélkül bizonyítani. Ehhez szemtanúk, felvételek szükségesek, egy súlyos műhiba pernél is elképesztő vérizzadás van, hogy egy büntetőper megnyerhető legyen. Az hogy "anyukám azt mondta a halála előtt, hogy" bármennyire elhiszem magánemberként hogy így is történt, még nem fog megállni. Szerintem nem ellenkezik a véleményünk alapvetően, csak más szempontból közelítünk.
2023. febr. 7. 14:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Ismerős.

Higyyetek el igy beszelnek !!

En komosl problémaval voltam bent, baleset.

Gondoltak folottem állnak ,hogy soha nem gyogyulok meg kb ugy kezeltek.

Felháborító.

Oregekkel egyutt voltam a terembe-en 26 eves voltam-

És hallottam, így beszélnek!

Meg rám is mordultak de csak akkor teszik ezek a boszorkanyok amikor tudják hogy tehetetlen vagy .

Pl.mikor a műtobol kihoztak elképesztő fajdalmakkal, nem hogy segitettek volna , rámmordultak.

De kijöttem, elis felejtettem hogy valaha kórházba voltam.

De igenis IGY BESZÉLNEK!

2023. márc. 29. 13:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Komoly problémaval -bocsi az elírásért
2023. márc. 29. 13:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Biztos azóta rendes kedves ápolók is kerultek a kórházba.

De nagy többsége boszi.

2023. márc. 29. 13:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, miért nem vittétek haza szegényt?
2023. márc. 29. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Kamu!

Te akarsz perelni utólag, amikor nem mentél be az osztályvezető főorvoshoz, a főnővérhez a panasszal?

Amikor nem vitted át egy másik kórházba?!

2023. máj. 30. 21:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Gondolom azért nem mertremenykedett abban hogy rendbe jön az anyukája. Elég logikus a válasz.

Mindenki abban reménykedik hogy kikerül a kórházból, a hozzátartozok is .

2023. jún. 6. 08:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!