Ha E-jointot szívok közterületen és igazoltat a rendőr akkor honnan tudná hogy van benne thc is?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel ezen vitatkoztunk, hogy tegyük fel valaki rendel ilyen elektromos cigit amiben marihuánaolaj (+thc) van. De lekaparja a külsejét és így már nem látni hogy mi volt ráírva. Ezt szívja valahol és véletlen leigzoltatnák akkor honnan tudnák hogy ebben benne van a narkó? vagy csak sima e-cigi?2023. jan. 28. 08:35
11/20 anonim válasza:
Dehogynem látszik. Ezért írtam hogy a szag egy dolog. Utána kezdi el nézni az ember hogy mit lát a másikon. Ha jól bírja akkor jól bírja, isten vele.
12/20 anonim válasza:
Azt nem érted hogy alapvetően az előállításhoz nem kell hogy tudja hogy az thc. Ha ismernéd a törvényt tudnád, hogy a bcs gyanúja elég rá. Ha negativst vizelsz akkor meg megetsz haza. Ennyi.
13/20 A kérdező kommentje:
Akkor csak a kinézetre kell figyelni. De szemcsepp meg napszemcsi és kb lehetetlen lebukni. A tompaságra meg azt mondja hogy megivott 2 sört :)
2023. jan. 28. 12:42
14/20 A kérdező kommentje:
De értem én # 12. Köszi a válaszokat.
2023. jan. 28. 12:44
15/20 anonim válasza:
Ott helyben konnyu lebukni. A reszeg ember nem lassu, marmint nem ugy lassu mint aki bevan allva.
Ha ilyen tuneteket produkal, es nincs piaszaga akkor vagy drog vagy gyogyszer. Ha szemuveget viselsz az meg feltuno… mondjuk este mindenkepp.
16/20 anonim válasza:
Szüleinek valszeg fogalmuk sincs a fűszagról. Amikor én először szagoltam cuccot, és tudtam, hogy az, akkor ugrott csak be, hogy pár ismerősömnek ilyen szagú volt a ruhája annak idején. :D
17/20 anonim válasza:
20 perces gyors drogteszt.
Általában van a rendőrnél.
19/20 A kérdező kommentje:
Ugyan már. Megtagadom. Hivatalosan a vizelet minta adást is megtagadhatom. Akkor ha fenn áll a gyanú vért vesznek (de azzal jobban járok mert vérből kevesebb ideig kimutatható). Ez nem 5-20 perc :D
2023. jan. 31. 09:40
20/20 anonim válasza:
A mintavétel kikényszerítő intézkedés.
De oké, nem kell pisilned, ha neked a vérvétel kellemesebb, hat te tudod... Csak akkor annak a költségét is fizetned kell ilyen esetben;))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!