Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetne felszámolni a...

Hogy lehetne felszámolni a KÖKI-n a kéregető hajléktalanokat?

Figyelt kérdés

Most lehetne mondani, hogy minek adnak nekik pénzt, vagy egyáltalán minek állnak meg, mikor leszólítanak valakit, de SENKI nem érdemli meg, hogy meg legyen fosztva a pénzétől néhány drogos hajléktalan miatt. És most nem arról beszélek, mikor pár naív ember megáll, mert először jár azon a környéken, hanem arról, mikor a nyugdíjasokkal, és (már én is tapasztaltam ilyet magam is, 12 évesen) a gyerekekkel csinálják meg ugyanezt.

A biztonsági őr meg vidáman vakargatja a mellkasát, le se sz*rja, ami ott történik. Ha meg mégis közbelépne, őt is körbeállnák 8-an.

2023. jan. 27. 13:44
1 2
 11/13 IV. KecskeShajt ***** válasza:
43%
Ha a TEK elszállítaná az összeset mondjuk Borsodba.
2023. jan. 30. 01:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Vedd fel kamerara es kulldd be a keruleti kozteruletfelugyeletnek a felvetetlt emailen alneven. Teged nem szednek elo,de eltuntetik a mocskokat.

Ugyanigy lehettt eltuntetni az egyik aluljarobol a fergeket aki matracon fekudtek ott.

Az utcan fekvo hajlektalanoknal a jarvany veszely,ragcsalok terjedesetol kell irni.

2023. jan. 31. 07:29
 13/13 anonim ***** válasza:

"nnyit tudsz. Gyúrjál még erre "

Az a baj, hogy ha meg odamegy rendet tenni, akkor meg azért sírsz.

Ezért írtam, azt amit, de neked még mindig nem esik le.

2023. jan. 31. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!