Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetne felszámolni a...

Hogy lehetne felszámolni a KÖKI-n a kéregető hajléktalanokat?

Figyelt kérdés

Most lehetne mondani, hogy minek adnak nekik pénzt, vagy egyáltalán minek állnak meg, mikor leszólítanak valakit, de SENKI nem érdemli meg, hogy meg legyen fosztva a pénzétől néhány drogos hajléktalan miatt. És most nem arról beszélek, mikor pár naív ember megáll, mert először jár azon a környéken, hanem arról, mikor a nyugdíjasokkal, és (már én is tapasztaltam ilyet magam is, 12 évesen) a gyerekekkel csinálják meg ugyanezt.

A biztonsági őr meg vidáman vakargatja a mellkasát, le se sz*rja, ami ott történik. Ha meg mégis közbelépne, őt is körbeállnák 8-an.

2023. jan. 27. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
A szegénység felszámolásával...
2023. jan. 27. 13:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is szegény vagyok, mégse lopok.. Milyen érdekes..
2023. jan. 27. 13:53
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Na, akkor meg is van a megoldás, menj oda biztonsági őrnek aztán rakj rendet...
2023. jan. 27. 14:10
 4/13 A kérdező kommentje:
3. Imádom, hogy a tolvajokat véded ahelyett, hogy elismernéd, hogy ezeknek rég táborokban lenne a helyük:)
2023. jan. 27. 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

ITGuy mindig a bűnözők pártját fogja.

Szerinte tök jogos, hogy leszednek nyugdíjasokat vagy gyerekeket, biztonsági őrt vernek meg.

Érdekes a csávó.

2023. jan. 27. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Bámulatos, hogy miket képzeltek egy egyszerű mondatomba, tudtok még ilyen bölcsességeket?
2023. jan. 27. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
#5 szívesen mazsoláznék a kommentjeim között, amikből ilyen jól kiismertél, bemásolnád őket légyszi?
2023. jan. 27. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Én megértem a biztiőrt is, kinek lenne kedve bagóért kinyíratni magát 1 a 8 ellen felállásban ?!

A rendőrök meg gondolom, hogy zsinórban kilakoltatást végeznek és nem érnek rá holmi megélhetési bűnösökre, akiknek semmijük sincs, mert az nem biznisz senkinek.

Ha meg táborokba zárnák őket, akkor meg azokat is nekünk, adófizetőknek kellene eltartanunk..! Tehát csak még szegényebb lenne a kérdező is!

Állami feladat lenne a jó közbiztonság, közoktatás, egészségügy és a létbiztonság fenntartása a befolyt adóinkból, de sajnos a politikusi habzsi-dőzsik meg saját fizuemelések mellett erre már nem jut lóvé, de erre van népigény..

2023. jan. 27. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

"szívesen mazsoláznék"

Fölösleges, menthetetlen vagy.

2023. jan. 28. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 na, hát pont ennyit tudsz. Gyúrjál még erre kishaver. :D
2023. jan. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!