Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogi lépéseket tehetek...

Milyen jogi lépéseket tehetek az iskola ellen?

Figyelt kérdés
2022 májusában megbuktattak egy tantárgyból. Eredetileg októberben lett volna a pótvizsga, de nem tartották meg végül, ugyanis azt válaszolta nekem az igazgatóhelyettes, hogy k**va sokba kerül az iskolának egy embernek megtartani a pótvizsgát, pedig tudták, hogy én buktam meg egyedül,akkor miért nem ott a helyszínen közölték, hogy ne készüljek feleslegesen. Aztán, azt ígérték meg, hogy februárban megtartsák, de azt is lemondták, ugyanis megszűnt az a csoport, akik 2023 februárjában vizsgáztak volna. Ezután meg, már májust ígértek meg,de utána hetekre rá kaptam egy, olyan e-mailt tőlük, hogy a szakmai vizsga komplex, ezért minden tantárgyból ismételni kell. Ezt már nem hagytam szó nélkül bementem az iskolába, és végül, azt mondták valóban, csak egy tantárgyból kell vizsgáznom. A mai napon meg küldtek egy olyan, e-mailt, amiben a májusi vizsgákra tudok jelentkezni, tehát nem egy javítóvizsga c. nyomtatványt küldtek, úgy ahogy a múltkor...

2023. jan. 26. 14:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a mai fiatalok túlságosan szabadszájúak. Nekünk annak idején reggel 7től este 7ig bent kellett lenni, mindenhéten takarítottunk és nem volt ekkora pofánk
2023. jan. 29. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!