Milyen jogai lépéseket lehet tenni, ha bántalmaznak az iskolában?
107 - Ja és ciki aki előbb telefonál adnak adnak igazat. :S
Kezdj el küzdősportot! Ha sürgős és van zsidó ősöd krav-magát. Vagy a taekwondo-ban mivel modern militáns küzdősport, így sokkal gyorsabban lehet haladni, mint a tradicionális ősi technikákban.
Bár engem háromszor vertek meg összesen 18 éves koromig, utána sem sokkal többször - akkor sem nagyon, volt vagyonőr akciós brigádom, miatt egy-egy rossz döntésem miatt - a hazai kis vállalkozások, multik általi bukása után.
Gyerekkén akkor is mindháromszor hárman, egyszer nagyobbak már helyi családsegítős 16 évesek. A suliból ahova bementem segítségért, a masszív jó fej, de szigorú kémia tanárnő kísért haza utána; és a lépcsőházban várt az egyik szemétje. Na ott ismerte fel a rockersrácot a tanárnő, az meg reszketve futott mint a nyúl a nő elől, - bár több mint fél-százszor akartak rendőr, tűzoltó lakótelepen megverni, és ottani suliban.
Nekem szerencsém volt, mert addigra már évek óta a Honvédban Judoztam mire zűrös környékre kerültem felsősként, azzal meg bénázás nélkül - például azért kartörés, szalagszakadás ilyenek becsúszhattak volna - de nem igazán lehet maradandó sérüléseket okozni. De ahhoz elég volt, hogy falhoz vagy földre kerüljön egy-két, de akár három támadó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!