Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni a lakásüzér...

Mit lehet tenni a lakásüzér nepperek ellen?

Figyelt kérdés
3-4 éve rendszeres a furás faragás a lépcsöházban,társasházban lakunk. Mindig ugyanaz a retek gép hang van csak mindig más lakásból,mert állandóan a nepperek felvásárolják a lakásokat,és utána átalakitják hónapokon keresztül,megy a furás faragás szarakodás,20 éve egy full csendes ház volt,most pár éve már nem,nem tudom elképzelni hogy mi a sz@rt lehet furni napi 8 órában egy 50nm-es lakásban? Mit lehetne tenni ezek ellen a piócák ellen?
2023. jan. 23. 12:50
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
jogi tanácsot kértem,a jogi oldalon,erre gyerekeskedtek itt,na azért irtam hogy itt gyerekek vannak csak.
2023. jan. 23. 13:54
 22/55 anonim ***** válasza:
70%

20, befektetőkről beszélsz, de neked a felújítók a bajod.

Ismételjük: nem tudni, hogy az illető befektető vagy csak simán saját magának csinálja. És abóbl a szempontból, hogy fúr, nem is lényeges.

2023. jan. 23. 13:54
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
21, nem, te fröcsögsz mindenféle konkrétum nélkül. Annyit tudunk, hogy zaj van, erre te élősködőkről meg nepperekről beszélsz, aminek semmi köze hozzá.
2023. jan. 23. 13:55
 24/55 A kérdező kommentje:
22-es gondolom feketén fektetnek be,ha megnéznénk,tehát ezek nepperek. De ne ide fektessenek be és nem fog itt a házban senkit se zavarni,ne ez legyen a munkahelyük. De már megtaláltam a megoldást,köszi az ovis hozzászolásokat!
2023. jan. 23. 13:56
 25/55 A kérdező kommentje:

---te élősködőkről meg nepperekről beszélsz, aminek semmi köze hozzá.---

Nincs hát! Téged se a felfogásodért csipázhatnak.

2023. jan. 23. 13:58
 26/55 anonim ***** válasza:
72%

Jogi tanács tessék:

jogodban áll toporzékolni

2023. jan. 23. 13:58
 27/55 anonim ***** válasza:
72%
Miböl gondolod, hogfy feketén fektetnek be? Ha valaki neked nem tetszö dolgot csinál akkor csak bünözö lehet?
2023. jan. 23. 13:59
 28/55 anonim ***** válasza:
70%

"megszavazni hogy hétvégén nem meg nem minden napszakban lehet ilyen munkát végezni"

Ilyen nincs jelenleg a házirendben? Kellene, hogy legyen. Nézd meg. De hétközben nappal akkor is csinálni fogják.

2023. jan. 23. 14:00
 29/55 A kérdező kommentje:

---gyébként add el a kéglidet és vegyél valahol vidéken egy csendes tanyát--

Gondolom az értelmed ettöl több,és csak viccnek szántad. Ha valaki csendháborit akkor az összes többi lakó költözzön el ha zavarja mi? Hova jöttem,Istenem!

2023. jan. 23. 14:01
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

"hogy ne éveken át ujitsak fel,igen"

Na de nem ugyanazt a lakást újítják fel, igaz? Hanem minden mást.

Ez ellen nem sokat tudsz tenni, mert az emberek eladják az új lakó meg felújítja, felteszem sok idős lakik nálatok, és sokan meghalnak, ezért van folyamatosan felújítás.

2023. jan. 23. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!