Hangaga kérdése:
Mit csináljak ha egy csávó az utcán a kocsiból szokta rám verni a farkát?
Figyelt kérdés
Amikor edzésre járok, kb minden 5. alkalommal (csak azon az útvonalon) áll a csávó a kocsijával az út szélén, és amikor elmegyek mellette, bámul, és veri a farkát. Most már nagyon idegesítő. 30 körül lehet. Mostanában más úton szoktam menni miatta, de ma ott állt, ahol épp irányt akartam változtatni. Egyre közelebbi helyeken áll meg, mintha figyelné, hogy honnan jövök. Ma amikor elmentem mellette, ugyanezt csinálta, aztán mikor elmentem,megindult ő is kocsival arra, amerre menni szoktam. Haza is fordultam inkább, nem mertem továbbmenni. Félek is h egyszer nem csak a kocsiból nyomja, és idegesít is nagyon. Mit lehet ilyenkor csinálni?2010. okt. 3. 16:12
31/36 anonim válasza:
Egyébként hol van ez ha szabad tudni?
33/36 A kérdező kommentje:
nem szivesen írnám le hol van. kicsit kellemetlen helyzet, és nem szeretném ha az összes ismerősöm megtudná véletlen :)
2010. nov. 25. 12:14
34/36 anonim válasza:
Fogod odamész egy pillangóval és udvariasan megkérdezed h mi a faszt képzel magáról aztán meg a szemébe állítod h tanulja meg a gyerek.:D:D:D:D:D:D:D
35/36 anonim válasza:
„nem szivesen írnám le hol van. kicsit kellemetlen helyzet, és nem szeretném ha az összes ismerősöm megtudná véletlen :)”
Én segítenék ha tudnék, de szerintem az ismerőseidnek is pont ezt kéne tenniük.
36/36 anonim válasza:
de most komolyan mi a jó istent foglalkoztok vele? talán nem láttál még olyat? verje csak .... és? kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!