Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak ha egy csávó az...

Hangaga kérdése:

Mit csináljak ha egy csávó az utcán a kocsiból szokta rám verni a farkát?

Figyelt kérdés
Amikor edzésre járok, kb minden 5. alkalommal (csak azon az útvonalon) áll a csávó a kocsijával az út szélén, és amikor elmegyek mellette, bámul, és veri a farkát. Most már nagyon idegesítő. 30 körül lehet. Mostanában más úton szoktam menni miatta, de ma ott állt, ahol épp irányt akartam változtatni. Egyre közelebbi helyeken áll meg, mintha figyelné, hogy honnan jövök. Ma amikor elmentem mellette, ugyanezt csinálta, aztán mikor elmentem,megindult ő is kocsival arra, amerre menni szoktam. Haza is fordultam inkább, nem mertem továbbmenni. Félek is h egyszer nem csak a kocsiból nyomja, és idegesít is nagyon. Mit lehet ilyenkor csinálni?
2010. okt. 3. 16:12
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
30%
Az autója az ő tulajdona és így joga van benne azt csinálni amit akar. Mellesleg lehet hogy nem is rád verte, hanem csak úgy unalmában.
2010. okt. 4. 12:53
 22/36 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, és vegyél ki a táskádból egy ollót. Add a kezébe, levágod vagy én vágom le! felszólítással.
2010. okt. 5. 16:20
 23/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a rendőrök nem csinálnának semmit,kedves városomban ( Kaposvár ) egy hajléktalan férfinek és egy nőnek a hátsó kijáratnál volt kedvük csinálni,fényes nappal!! Akik még ott voltak kihívták a rendőröket,nem csináltak semmit,mondták,hogy zavarjuk el onnan őket..
2010. okt. 5. 17:15
 24/36 anonim ***** válasza:
* Tesconál volt ez :S
2010. okt. 5. 17:16
 25/36 anonim ***** válasza:

figyi ez nem vicc! ne várd meg amíg történik valami az ilyen emberek nem normálisak. tényleg a minimum a feljelentés és mindenképpen vegyél gázsprayet gyakorold is a használatát és olvass utána h milyet vegyél hogyan kell használni és legfontosabb h legyen mindig kézközelben nem elég simán bedobni a táskába mert ha baj van akkor onnan nem lesz idő elővenni.

tényleg jobb lenne keríteni valakit aki elkísér mert, nem tudom merre jársz, de nem tudom h a csávónak még sok kell amíg valamelyik kihalt helyen egyszer utánad nem megy...

2010. nov. 24. 16:23
 26/36 anonim ***** válasza:
Fiú ismerőseidet egyszer hívd el, majd ők rendbe teszik a csávót.
2010. nov. 24. 17:56
 27/36 anonim ***** válasza:

ugyan ...

miért foglalkozol vele?

hagyd a frászba aztán figyeld meg, majd abba hagyja

2010. nov. 24. 18:08
 28/36 A kérdező kommentje:
mostmár mindig más irányba megyek, sosem arra, amerre régen. láttam egyszer-kétszer, de csak úgy hogy ment a kocsijával, én meg elillantam. egyszer azt hiszem észre is vett, mert nagyon bámult, de amikor már nem látott, visszafordultam, és irány haza:) most már nem igazán félek, de fogok venni gázsprat, bármikor rájöhet hogy másfelé járok
2010. nov. 24. 19:26
 29/36 anonim ***** válasza:

Nem tudsz másik útvonalon menni, hogy ne lásson? Szokott követni vagy ilyesmi?

Elég hátborzongató... Milyen beteg emberek vannak...

2010. nov. 24. 20:03
 30/36 anonim válasza:
47%
inkább paprika sprayt. jó arcon fújod azt taknya nyála egybefolyik meg még kicsit a f...ára és akkor azt se fogja húzogatni
2010. nov. 24. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!