Mit csináljak ha egy csávó az utcán a kocsiból szokta
rám verni a farkát?
Figyelt kérdés
Amikor edzésre járok, kb minden 5. alkalommal (csak azon az útvonalon) áll a csávó a kocsijával az út szélén, és amikor elmegyek mellette, bámul, és veri a farkát. Most már nagyon idegesítő. 30 körül lehet. Mostanában más úton szoktam menni miatta, de ma ott állt, ahol épp irányt akartam változtatni. Egyre közelebbi helyeken áll meg, mintha figyelné, hogy honnan jövök. Ma amikor elmentem mellette, ugyanezt csinálta, aztán mikor elmentem,megindult ő is kocsival arra, amerre menni szoktam. Haza is fordultam inkább, nem mertem továbbmenni. Félek is h egyszer nem csak a kocsiból nyomja, és idegesít is nagyon. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Lol ez kemény:D Én simán ráhívnám a rendőrséget...
2010. okt. 3. 16:17
3/36 anonim válasza:
Szerintem meg akar erőszakolni. Jelentsd fel közszeméremsértésért.
2010. okt. 3. 16:18
4/36 Moszuke válasza:
vannak fiú testvéreid?
szólsz nekik és elintézik az ürgét.
már ha a story igaz, és nem valami olcsó kamu, akkor szerintem veresd agyon az ürgét, de nagyon durván..
meg is kéne ölni.
mert az ilyen ember nem ért a szép szóból és a durvából se.
minden bizonnyal pszichopata is talán, elmebeteg állat.
így neki is jobb lenne a halál.
közveszélyes (is lehet) és majd ha egy nap elkap, vagy követ hazáig mittomén, akkor nem fogsz azon gondolkozni hogy mért túloztam a gyilkossággal.
a rendőrség? jhajja azt másnak se kívánd...
2010. okt. 3. 16:18
5/36 anonim válasza:
pl. jegyezd meg a rendszámát, esetleg titokban próbáljátok meg egyszer követni, ha gáz van értesítsd a rendőröket...
2010. okt. 3. 16:19
6/36 anonim válasza:
ez kamu???
mert ha nem akkor ez lég para.
esetleg szólj valakinek hogy kisérjen el edzésekre.
fiú vagy vagy lány? mennyi idős?
2010. okt. 3. 16:19
7/36 anonim válasza:
az már komoly lenne ha a kérdező fiú lenne :DD
elképzelem ahogy megy a konditerembe, szépen kigyúrva és ezen parázik :DDD
2010. okt. 3. 16:22
8/36 anonim válasza:
sztriptizelj előtte... ne ám..
vigyázz, mert az ilyenek előbb-utóbb képesek arra hogy megerőszakoljanak. szerintem vegyél egy gázpisztolyt, és lőjj be neki az ablakon.
2010. okt. 3. 16:22
9/36 anonim válasza:
Ez valami vicc? Fiú vagy lány vagy?
2010. okt. 3. 16:28
10/36 anonim válasza:
sztem te személyesen ne foglalkozz vele, szólj valakinek aki kemény csávó, és intézze el de úgy kössön bele mintha mit se tudna erről az egész farokverős dologról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!