Ha a megunt pszichiátriai gyógyszereimet elajándékozom, és aztán a másik fél a tudtomon kívül hasznot húz belőlük (eladja drogként), akkor bűnrészes vagyok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 13:59
A kérdező szavazást indított:
IGEN
NEM
SZÜRKE ZÓNA
20 szavazat
1/10 anonim válasza:
"megunt pszichiátria gyógyszereimet"
Ja mert az csak úgy müködik, hogy megunom és nem szedem tovább.
2/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy be fogják kajálni ezt az "ajándékozást" a bűnüldöző szervek... Inkább semmisítsd meg, ha biztosra akarsz menni.
3/10 anonim válasza:
Vényköteles gyógyszert alapból nem adhatsz tovább.
4/10 anonim válasza:
Gyógyszert másnak továbbadni büntetendö, akkor is, ha csak közönséges valamiröl van szó.
5/10 anonim válasza:
Abban nem vagy bűnös, hogy ő eladja, de abban igen, hogy te őneki, tehát arra nem jogosult embernek odaadtad. Nem Kalmopyrinről beszélünk, ha drogként el lehet adni. Ha pl. a haverod nem eladná, hanem saját maga beszedné, akkor te lennél a felelős, amiért ő droghoz jutott és drog hatása alá került. És itt lényegtelen, hogy te pénzért adtad-e oda neki, vagy "baráti szívességnyújtásból".
6/10 Hintalow válasza:
Ez a mondat nagyon sok sebből vérzik :D
7/10 anonim válasza:
Ha drog alatt a kábítószert érted, akkor nem lesz drog soha egy gyógyszer.
Valósan.
Az más kérdés, hogy az aki eladja, úgy tünteti fel, hogy az egy kábítószer és ezzel átveri a vásárlót ugye, de az nem lesz kábítószer soha jogilag. Én szerintem legalábbis.
8/10 anonim válasza:
"megunt pszichiátriai gyógyszereim"
Ezt hogy kell érteni? Meguntad az egyhangúságot, ezért elajándékozod a skizofrénia-gyógyszereidet, hogy a hangok szórakoztassanak?
9/10 A kérdező kommentje:
Nyolcaska: A brutális mellékhatásokat untam meg! Eleve nem is volt szükségem gyógyszerre, csak rám erőltették. Félrediagnosztizáltak, rosszindulatból.
2023. jan. 21. 11:37
10/10 anonim válasza:
"Eleve nem is volt szükségem gyógyszerre, csak rám erőltették."
Aha, mondta az összes pszichiátrián kezelt beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!