Valóban amilyen a magyar jogrend a rendőrgyilkost 10 évre fogják ítélni és jó magaviseletért 5 év múlva kiengedik?
Jaja gondolom szuperlassításban műanyagkéssel. Hányszor gyakoroltátok el éles késsel úgy, hogy a támadó valóban ki akart nyírni? Gyanítom egyszer se, ha maradt annyi ujjad, hogy kommentelni tudj.
Hol mondtam én olyat, hogy meg tudnám csinálni? Én annyit mondtam, hogy NEKEM IS MEGTANÍTOTTÁK, annak ellenére, hogy nem vagyok feketeöves.
Feltételeztem, hogy akiknek EZ LESZ A MUNKÁJUK, azokat ilyen helyzetekre hatványozottan felkészítik ahhoz képest, aki csak hobbiszinten foglalkozik önvédelemmel. Mert ha nem, úgy túl nagy jelentősége nincs a képzésüknek...
"Ezt olyan mondta, akinek az önvédelem volt a szakmája és az élete."
Meg el tudott kérni egy csomó pénzt a laikusoktól, akik elhiszik, hogy tényleg megtanítja őket késes támadó blokkolására.
Kicsit félre van itt értve az önvédelem tanulás jelentősége.
Ha önvédelmet tanulsz, gyakorolsz, mondjuk késes támadás szimulálásával, akkor két dologgal kell tisztában lenni:
1) Ha van lehetőséged, a menekülést válaszd.
2) Ha nincs, akkor sem biztos, hogy sikerül magad megvédeni.
Az egész annyiról szól, hogy ha a menekülés nem opció, valamivel jobbak az esélyeid, mint tanulás nélkül.
Ennyi, nem több.
Ez pedig profiknál is így van.
Itt a jelen eset kapcsán a rendőrök felelőssége egyértelmű, vitethatatlan.
Egy őrjöngő emberhez (?) hivták ki őket. Számolniuk kellett volna ellenállással. Kalapács volt nála.
Eleve, nem tudom felfogni, hogy a BKK-s, jószándékú hacker fiúra miért a F.ssz.pó TEK rugja rá az ajtót és ilyenkor miért nem ugyanez a TEK megy lerendezni a közveszélyes és életveszélyes, tomboló állatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!