Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valóban amilyen a magyar...

Valóban amilyen a magyar jogrend a rendőrgyilkost 10 évre fogják ítélni és jó magaviseletért 5 év múlva kiengedik?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 12:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha korábbi eseteknek utána járnál, tudnád, hogy kb ennek mindig életfogytiglan a vége, ha beszámítható.
2023. jan. 13. 13:33
 12/32 anonim ***** válasza:
3%
Mivel rendőr volt az áldozat, nem csodálkoznék, ha el se jutna az ügy a tárgyalás fázisáig. Már előzetesban "baleset" érné a fickót, amit nem élne túl.
2023. jan. 13. 13:59
 13/32 anonim ***** válasza:
67%
#10, köszönöm, hogy ilyen részletesen megválaszoltad a kérdésem, így már mindent értek.
2023. jan. 13. 14:15
 14/32 Dzsonszi ***** válasza:
82%

Jaja gondolom szuperlassításban műanyagkéssel. Hányszor gyakoroltátok el éles késsel úgy, hogy a támadó valóban ki akart nyírni? Gyanítom egyszer se, ha maradt annyi ujjad, hogy kommentelni tudj.

2023. jan. 13. 14:21
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
#8: Most tényleg jóindulatból szólok. Volt egy videó egy önvédelemmel foglalkozó szakival, aki elmondta, hogy hiába két méter és két tonna izom, ő is elfutna, ha késsel támadnának rá, mivel nem lehet ellene védekezni. Csak azért mondom, hogy nehogy abban a hitben élj, hogy te ki tudod védeni, mert tanultál önvédelmet, és ezért egyszer ráfázz. Szóval, ha valaki kést ránt, futás.
2023. jan. 13. 14:24
 16/32 anonim ***** válasza:
21%

Hol mondtam én olyat, hogy meg tudnám csinálni? Én annyit mondtam, hogy NEKEM IS MEGTANÍTOTTÁK, annak ellenére, hogy nem vagyok feketeöves.

Feltételeztem, hogy akiknek EZ LESZ A MUNKÁJUK, azokat ilyen helyzetekre hatványozottan felkészítik ahhoz képest, aki csak hobbiszinten foglalkozik önvédelemmel. Mert ha nem, úgy túl nagy jelentősége nincs a képzésüknek...

2023. jan. 13. 14:28
 17/32 anonim ***** válasza:
71%
#16: Mondom, hogy erre nem lehet tanítani. Késes ellen nincs esélyed. Vagy menekülés, vagy valamivel, pl. székkel távoltartani magadtól a támadót, kiütni a kezéből stb. Ezt olyan mondta, akinek az önvédelem volt a szakmája és az élete.
2023. jan. 13. 14:31
 18/32 Dzsonszi ***** válasza:
22%

"Ezt olyan mondta, akinek az önvédelem volt a szakmája és az élete."

Meg el tudott kérni egy csomó pénzt a laikusoktól, akik elhiszik, hogy tényleg megtanítja őket késes támadó blokkolására.

2023. jan. 13. 14:39
 19/32 anonim ***** válasza:
67%

Kicsit félre van itt értve az önvédelem tanulás jelentősége.

Ha önvédelmet tanulsz, gyakorolsz, mondjuk késes támadás szimulálásával, akkor két dologgal kell tisztában lenni:

1) Ha van lehetőséged, a menekülést válaszd.

2) Ha nincs, akkor sem biztos, hogy sikerül magad megvédeni.

Az egész annyiról szól, hogy ha a menekülés nem opció, valamivel jobbak az esélyeid, mint tanulás nélkül.

Ennyi, nem több.

Ez pedig profiknál is így van.

2023. jan. 13. 15:02
 20/32 anonim ***** válasza:
77%

Itt a jelen eset kapcsán a rendőrök felelőssége egyértelmű, vitethatatlan.

Egy őrjöngő emberhez (?) hivták ki őket. Számolniuk kellett volna ellenállással. Kalapács volt nála.

Eleve, nem tudom felfogni, hogy a BKK-s, jószándékú hacker fiúra miért a F.ssz.pó TEK rugja rá az ajtót és ilyenkor miért nem ugyanez a TEK megy lerendezni a közveszélyes és életveszélyes, tomboló állatot?

2023. jan. 13. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!