Önvédelemnek számít, ha megverek valakit, aki tűzijátékot lőtt rám szándékosan?
Szórakozásból lőtte felém két fiatal suttyó a pirotechnikai szarjait, azt hitték, hogy elfutok. Ehelyett elkaptam őket és az egyiket úgy szájba vágtam, hogy vérezni kezdett a szája, a másik pedig elszaladt.
Ez önvédelem?
Kamu kérdés. Te ütötted ő meg csak úgy türte értem. Előkap egy kést mit csinálsz? Csak nem gyerekek voltak hogy ennyire kemény vagy? A hozzád hasonló fazonok csak akkor kemények ha valaki náluk jóval gyengébb meg aránylag ártalmatlan. Fületek farkatok behúzzátok ha a szitu elkeményedik. Még hülye is vagy mert a szemedet simán kilövi vele.
Előkap egy kést és jól megvagdos vele mert rátámadtál az önvédelem. Ilyen esetbe ha velem találkozol én simán meg is ölnélek. Az ablakodat minimum bevágnám. A hatóság hogy a későbbiekben megkeres arra számítsál. Ha látta az illető hol laksz számíts a későbbiekben kellemetlen leglepetésekre. Ha olyan a szitu hogy máskor is találkoztok a környéken szintén az utcán elkaphatnak.
Németbe kimész az utcára nyíltan ilyenkor mielőtt valami lenne a kezükbe már tartják a pisztolyt. Illetve idehaza is előkerül a kés. Remek hullajelölt vagy kérdező. Ahogy az is aki direkt feléd lőtt.
Ezekhez oda mernél menni?
Németországban elütöttek egy tűzijátékozót, aki meg is halt :D
Ott szakadt le egy 17 éves gyerek feje, akinek a fejénél robbant fel a tűzijáték :D
Illetve az is Németországban történt, hogy az idióta tűzijátékozónak mindkét alkarja leszakadt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!