Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magától nyomon követett a...

Magától nyomon követett a kamera? Tiszta félelmetes volt.

Figyelt kérdés

Izé, Leszálltam a vonatról, két óra mire indul a másik, majd elmentem a közeli sporttelepre, ahol van egy hatalmas sportpalya meg padok. Sötét volt már. Ez el van kerítve, van egy lepukkant régi épület, benne wc, klub, stb. Tiszta sötétség volt az épületben, de a sporttelep ajtaja nyitva volt. Ahogy bementem, az egyik sarokban egy eresz fölött egy pici kis kerek kamera volt, nem volt nagyobb mint egy alma. Benne egy lencse, majd körülötte kb. 6 darab vörös led világított. Nem az épületet nézte a lencséje, hanem a sportteret. Én mentem az épület irányába, mert be akartam menni a wc-re nagyvécézni, ez így háttal esett a kamera lencséjének. Az épület kilincsét lenyomtam és zárva volt, ami nem meglepő, mert tiszta sötétség volt, ott éjjel senki nincs. Majd mielőtt jöttem, megálltam egy kicsit és észrevettem, hogy a kamera alatt egy fehér jó világos làmpa felkamcsolódik és a lámpával együtt a kamera odafordult felém. Tudni kell, hogy az fix állásban a sportteret szokta figyelni, nem szokott forogni, de most odafordult felém a lámpával együtt. Én elkdzdtem menni a kijárat felé és, ahogy mentem, irányt váltottam, nem folyamatosan, akadozva vagy szakaszosan fordult a kamera mindig felém.

Ez a kamera magától nyomon követett, érzékelős, vagy valaki irányította valahonnan és az forgatta, ki tudja honnan?

Tiszta félelmetes volt, hogy egy kis kütyü felgyulladt a fény és kővet.

Nem egyedül éreztem magam.😥

2022. dec. 30. 22:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bmeg, ki az az ember aki már korábban kifigyeli, hogy egy magánterületen, vagy nyilvános helyen melyik kamera merre szokott nézni? Csak az, aki "valamit" akar ott csinálni...

Ejnye Gyula. Anyád nem szokta szappannal kimosni néha azt a hazug pofádat?

2022. dec. 31. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!