Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magától nyomon követett a...

Magától nyomon követett a kamera? Tiszta félelmetes volt.

Figyelt kérdés

Izé, Leszálltam a vonatról, két óra mire indul a másik, majd elmentem a közeli sporttelepre, ahol van egy hatalmas sportpalya meg padok. Sötét volt már. Ez el van kerítve, van egy lepukkant régi épület, benne wc, klub, stb. Tiszta sötétség volt az épületben, de a sporttelep ajtaja nyitva volt. Ahogy bementem, az egyik sarokban egy eresz fölött egy pici kis kerek kamera volt, nem volt nagyobb mint egy alma. Benne egy lencse, majd körülötte kb. 6 darab vörös led világított. Nem az épületet nézte a lencséje, hanem a sportteret. Én mentem az épület irányába, mert be akartam menni a wc-re nagyvécézni, ez így háttal esett a kamera lencséjének. Az épület kilincsét lenyomtam és zárva volt, ami nem meglepő, mert tiszta sötétség volt, ott éjjel senki nincs. Majd mielőtt jöttem, megálltam egy kicsit és észrevettem, hogy a kamera alatt egy fehér jó világos làmpa felkamcsolódik és a lámpával együtt a kamera odafordult felém. Tudni kell, hogy az fix állásban a sportteret szokta figyelni, nem szokott forogni, de most odafordult felém a lámpával együtt. Én elkdzdtem menni a kijárat felé és, ahogy mentem, irányt váltottam, nem folyamatosan, akadozva vagy szakaszosan fordult a kamera mindig felém.

Ez a kamera magától nyomon követett, érzékelős, vagy valaki irányította valahonnan és az forgatta, ki tudja honnan?

Tiszta félelmetes volt, hogy egy kis kütyü felgyulladt a fény és kővet.

Nem egyedül éreztem magam.😥

2022. dec. 30. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen mozgáserzekelosek és követnek, de az esetek többségében valaki valahol monitoron látja is.
2022. dec. 30. 22:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy a fönök vagy a tulajdonos az otthonában pont ránézett a kamerára, mert lehet tàvirányítós, rádiós és otthon van a képernyője és otthonról elkezdte forgatni felém.
2022. dec. 30. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik automata.
2022. dec. 30. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Levike Te vagy?

Tuti megbukasz, ha öltözőből akarsz lopni.

2022. dec. 30. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a típust Levikövetős©® kamerának hívják, automatikusan bekapcsol és követi a hatósugarában mozgó tolvajokat.
2022. dec. 30. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Vannak olyan kamerák, amik teljesen automatikusan, mozgás hatására forgatják magukat. Nem tudom, hogy ilyen kamerákra gondoltál-e, de ezek ilyenek:

[link]

Viszont a megfogalmazásod, mint amikor hányni szoktam, olyan színvonalon van.

2022. dec. 30. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Szinte minden kamerában megvan ez a funkció, hogy a mozgást érzékeli és követi. Beállítás kérdése, hogy ez a funkció be van-e kapcsolva rajta vagy sincs. Felvételt is tud készíteni, nyilván azt is úgy érdemes beállítani, hogy csak azt az időszakot rögzítse, amikor mozgást érzékel. Nincs ebben semmi meglepő, itt tart a technika. kb 15 eFt-ért már tudsz venni ilyet, ami wifi-vel kapcsolódik a hálózatra, irányítható, éjjellátós, mozgásérzékelős és az SD kártya méretétől függően vagy közvetlenül a felhőbe rögzíti az eseményeket.
2022. dec. 30. 22:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Amit a 6-os belinkelt, teljesen olyan kamera volt. Azt hittem valaki otthon pont ránézett mármint a sporttér főnöke és ő forgatta, de ezekszerint lehet a főnöknek fogalma sincs róla, oda bement egy személy, meg kijött és a kamera követte, felé forgott.

Várjatok csak!

Dehogyisnem. Ugyanis amikor eljöttem, már messziről láttam, hogy megy egy kocsi oda és kiszáll egy ember, majd bement a sporttérre. Csak láthatta akkor valaki.

De semmi nincs belőle, csak annyi, hogy én egy dmber bement, majd kijött, bűncselekményt nem rögzített, mert nem akartam betörni. Lenyomtam a kilincset, zárva, kész eljőttem.

Meg most esik le, hogy amikor a multor bementem, akkor nem gyulladt fel a kis lámpa és nem forgolódott felém a kamera. Akkor nyitva volt a wc.

Szoktak ott futni este is a focipàlya körül és az ajtó este 8 ig nyitva, ha nincs ott senki, akkor sem.

2022. dec. 31. 01:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Tehát a multkor nem forgott felém, csak fixen a sportpályát figyelte.
2022. dec. 31. 01:16
 10/11 anonim ***** válasza:

"kővet"

Levike, mindenki tudja, hogy nem kakikálni mentél volna be, hanem megint az öltözőből lopni.

De te megjavultál, mi?

Érdekes, nem nyilvános wc-re mentél volna a vasútállomáson, vagy attól nem messze egy étterembe bemenni, neeeem, te sporttelepre mész. Bővül a paksaméta, bővül. Ügyes vagy, komám, csak így tovább.

2022. dec. 31. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!