Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zebrán való elütésért 1 év...

Zebrán való elütésért 1 év felfüggesztett. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Mai napon hallottam a tv-ben, hogy a zebrán elütöttek egy embert és mivel "sportoló" , de persze nem biztos csak 1 év felfüggesztettet kap. Azt nem értem, hogy aki zebrán üt el valakit az miért nem kap vagy 10 évet? Mi a mentsége? Miért fel függesztett? Ez számomra érthetetlen. Jó persze ha két falu között kivilágítatlanul elüt valakit az ember az persze lehet véletlen, de ez.........

Szép egy országban élünk........

2010. szept. 30. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem pedig úgy tanította az oktatóm, ahogy a kreszben van, ha lelép meg kell állni, de egyébként nem csalogatjuk a gyalogost, maradjon a járdán. Ilyet biztosan nem, hogy lassítsak, ha valaki a járdán sétált. És azért is szóltak, ha valaki a járdán álldogált és lassítottam- mondván nem csalogatjuk a gyalogost. És az összes ismerősőmet így tanították, helytől, időtől, kortól függetlenül. Az ismerősőm most tanult motort vezetni és így mondták neki.

De egyébként őszintén, elütöm a gyerekedet, édesanyádat- én megyek börtönbe tíz évre, ők meg mehetnek a föld alá. (És annyi kellett volna, megállnak körülnéznek és nem lépnek le az autó elé.) Na ki a hülyébb és ki járt rosszabbul? De egyébként eszerint még csak börtön sem jár, hanem egy felfüggesztett- úgy meg pláne.

2010. okt. 2. 08:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. okt. 4. 17:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Jah! Utólag mindenkit fel pontoztam! :D
2010. nov. 26. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!