Van jogi következménye annak ha valaki az apjával akar együtt élni párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
23L2022. nov. 27. 22:09
1/12 anonim válasza:
Igen. Ilyen csak akkor fordulhat elo, ha az apa a gyerek agyat kicsi kora ota mossa es ugy allitja be a molesztalasat mint szerelem. De egy ugyanugy szexualis bantalmazas, borton jar erte. A lany meg terapiaval rajon hogy ami kozte es apuka kozt volt, az sosem volt normalis.
2/12 anonim válasza:
Igen, 3 évig terjedő börtönbüntetést kaphat, mivel bűncselekmény.
3/12 anonim válasza:
Mik ezek a kérdések ma este? Az egyik pasija nekrofíl, itt meg a kérdező incestofíl? Ne csináljátok, kérlek.
4/12 anonim válasza:
#3 forgalomgeneráló kamuk. Nyilván nem egy 23 éves lány írta ki hanem egy beteg állat.
5/12 anonim válasza:
Én meg még azt hittem nekem van fura családom!😆
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos külföld
2022. nov. 27. 22:39
7/12 anonim válasza:
6-os Ha ez eszedbe jut, akkor pszichológus kell, egészséges apa-lánya viszonyban ilyesmi fel sem merül egyénileg sem, nemhogy kölcsönösen. Nagyon komoly defektusok kellenek, ha ez nem trollkodás (DE), amit kezelni kell.
8/12 anonim válasza:
Nem tudok egy országról sem, ahol ilyesmi legális lenne.
9/12 anonim válasza:
4.-nél a pont. De simán kinézem, hogy az oldal üzemeltetői írják ezeket, hogy pörgessék a reklámokat.
10/12 anonim válasza:
c type, mit is várhatunk ettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!