Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogi értelembe nem lehet...

Jogi értelembe nem lehet tenni valamit hogy ne livozhasson egy pedofil a tiktokon ahol rengeteg kiskorú van?

Figyelt kérdés
Vadász Gyuláról van szó aki saját bevallása szerint is pedofil illetve megrontásért volt börtönbe de folyamatosan élőzik ahol sok gyerek van és könnyedén visszaélhet az ismertségével nem lehet valamilyen módon lekényszeríteni ezekről a platformokról?
2022. nov. 15. 01:25
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Jaa, őt ismerem. Nem pedofil csak szereti a fiatal csajokat. De írj a Kínai kongresszusnak nyugodtan, hátha meghallgatnak.:)
2022. nov. 15. 01:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem csak a lanyokat hanem kisfiukat is bar be akarja perelni a magyar allamot amiert feltettek a pedo nyilvantartasba
2022. nov. 15. 02:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Ismeretségével? Kétlem hogy a gyerekek ismerik, én is most olvasom először a nevét, rá kellett keresnem ki is ez kb, pedig közel 30 vagyok.

Amúgy amíg nem csinál olyasmit ami tiktok szabályzatába ütközik addig jogilag nem magyon tehetnek semmit.

2022. nov. 15. 02:11
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
A Kaletta fogadjunk, hogy nincs rajta azon a listán..:D
2022. nov. 15. 02:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Hat 30 fele szerintem kevesen tiktokoznak a gyerekek sok idot toltenek itt ha pedig minden nap mondjuk 5 orat livol biztos belefutnak egyszer ketszer

Sajnos szabalyt tenyleg nem szeg azzal hogy ott van koldul stb

2022. nov. 15. 02:18
 6/10 anonim válasza:
Egyszerű, nem kell nézni a videóit, ha nem tetszik, oszt' jónapot.
2022. nov. 15. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, honnan jön sokakban ez a felvetés, hogy csak a 30 alattiak ahsználják a tiktokot. Annak idején a youtube-ra is azt mondták, hogy csak a tinik nézik, aztán meg világméretű intézménnyé nőtte ki magát.:)

Persze az lehet, hogy legtöbbet tényleg a fiatalok használják, de én ismerek olyan vállalkozókat, akiket a tiktok tett ismertté és azóta száguld a szekere a cégüknek.. Ugyanis a tiktok reklámfelületnek is kiváló, mivel sokan nézik és ingyenes.

2022. nov. 15. 10:41
 8/10 anonim válasza:
#4: De rajta van...
2022. nov. 16. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még ha el is ítélték pedofíliáért, annak is van egy elévülési ideje. A priuszok is elévülnek egy idő után.
2022. nov. 17. 08:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát ez a csávó azt mondja rajta van még a listán ezért akarja perelni az államot xd 20 év biztos eltelt azóta pedig
2022. nov. 17. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!