Alma kukax kérdése:
Ezt már büntetik?
Figyelt kérdés
Üdv. Foglalkoztat a dolog ugymond szóval kiirnam ide a kérdésem mert az interneten elvesznék :D . Tegyük fel beszélgetek egy idegennel az interneten ( semmilyen valós adatot nem tudunk egymásról) és írja hogy kép csere legyen e . Küld majd kiderul hogy kiskorú. De csak egy képet küldött. Akkor már pedofilnak hivhatnak ? Az interneten mi a szabály erre ? Választ előre is köszönöm ( nem ,nem vagyok pedofil ) Mivan akkor ha az ember "hulyesegbol " azt írja hogy pedofil?2022. okt. 30. 01:14
1/9 anonim válasza:
Ne írj neki semmit, kérlek! Tiltsd le!
2/9 anonim válasza:
Hát ha sima ruhás képet küld ofc akkor nem, amúgy meg ha nem tudsz róla, mármint a koráról, és ő ajánlja fel a dolgot, akkor kétlem, hogy ezért büntethető lennél.
3/9 anonim válasza:
Az emberek túlnyomó többsége nincs tisztában a pedofil szó jelentésével, ugyanúgy, ahogy te sem.
4/9 anonim válasza:
kifejtenéd, hogy ki büntetne és miért?
szexcset volt?
5/9 Isti22 válasza:
18 éven aluliakról illegális vágykeltő tartalmakat tartanod, szóval ha ilyet kapsz, töröld.
Pedofil akkor vagy, ha serdülőkor előtti testekre gerjedsz (kb. 12 év alattiakra).
6/9 anonim válasza:
A pedofília nem arra vonatkozik, hogy ki mit csinál, hanem hogy ki mire izgul.
7/9 anonim válasza:
De, arra is vonatkozik mit csinál...
8/9 anonim válasza:
7
Az a gyermekmolesztálás, amire te gondolsz...
Ez 2 külön dolog.
9/9 anonim válasza:
Egy ember dick picet ker tölem es 18 alatt vagyok. Mit tegyek? Kerlek uzenjetek nekem az oldalon es ne itr valaszpljatok mert nem nezem ezt a kerdest tobbszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!