Mi ez a 30 tojásos limit?
Figyelt kérdés
Annyit egy négy tagú család elfogyaszt egy nap.kb 150-es limit lenne az elfogadható hogy ne kelljen folyton boltba járkálni ami környezetszennyező és időigényes is.2022. nov. 11. 19:30
21/42 anonim válasza:
7 tojást megesztek egy nap? Mekkora beletek van nektek?:D És még csodálkozunk, hogy el van hízva a magyar...:D
22/42 A kérdező kommentje:
21) ne csináld már,egy evéshez kell 7 tojásból rántotta.nyilván magában,semmi kenyér vagy egyéb extra hozzá.
2022. nov. 11. 20:10
23/42 anonim válasza:
22, aha.... nagy gasztronómiai érzéketek van. Nem elég, hogy drága és egészségtelen, de még unalmas is:D Javaslok egy kis kenyeret, zöldséget és szószt hozzá, egyből finomabb lesz és elég lesz 3-4 tojás is:D
Hogy lehet vki ennyire igénytelen, banyek?:D
24/42 A kérdező kommentje:
23) magában is finom,plusz szuperéleiszer..az egyetlen hátránya a koleszterin,de az sem vészes.éd nagyon sokmindennek van valami hátránya.a kenyér pl finomított liszt úgyhogy ne tukmáld másokra légyszi.
2022. nov. 11. 20:47
25/42 anonim válasza:
24, naigen, eredetileg magvas tönkölykenyeret akartam írni, de gondoltam attól sokan leteszik a hajukat itt az oldalon:D
De igen, mértéktelenül fogyasztva kb bármi káros tud lenni. Ezért is mondtam, hogy a mértéktelen tojásfogyasztást ki lehetne váltani egy mértéktartó, változatos fogyasztással.
26/42 anonim válasza:
Nem értem mi ez a nagy nyafogás a limitek miatt. Bemész több boltba aztán meg van oldva, vagy ha többen mentek, visztek külön kosarat aztán szevasz, máris kétszer annyit lehet vinni.
27/42 anonim válasza:
Van ahol csak 10-et lehet venni,pl.Tesco asszem. De per nap per háztartás, de ezt nem tudom ki hogy ellenőrzi. Amúgy Tesco, Spar: hetek óta se cukor, se hatósági áras tej. De vehetsz 690ért tejet amúgy.
28/42 anonim válasza:
A hatósági áras tej után a laktózmentes tej a legolcsóbb. Én már hetek óta azt veszem, mert egyszerűen nem lehet kapni emberi áron normális tejet.
29/42 anonim válasza:
És a finomliszt mitől egészségtelen? :D meg tudnád fogalmazni?
30/42 anonim válasza:
7: hol 690?
A lidlben a 3.6%-os is csak 430...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!