Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A rendőr mit szól ahhoz ha...

A rendőr mit szól ahhoz ha elektromotoros oldal kocsit szerelek a kerékpárra?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 08:07
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Te beteg vagy azért érdeklődöm a szabályok iránt hogy betartsam.

Szó sincs arról amit te találsz ki. Nem mindenki úgy vezet hogy időnként elfelejt fékezni vagy gázt elvenni ha kell.

De mondom kerékpárral is lehet okozni halalos tomegszerencsetlenseget ha a nagyobb járművet vezetőnek miattad kell hirtelen tennie valamit.

A legjobb az lenne ha gondolni se gondolnál illegális dolgok használatára. Nem viccből vannak kitalálva a szabályok.

" hanem egy egyedi építésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható bringával."

No comment

" Nem tartom be a 40-et, mert az forgalomban veszélyes. Id'óta volt aki kitalálta."

Ezt meg se hallottam.

Viszont minden reakciódat megmagyarázza.

2022. nov. 10. 20:26
 22/55 DK-s ***** válasza:

#21-nek:

Ha a szabályokat akarod betartani, akkor nemaRendőrség és én, már a legelején megadtuk a választ.

És te ne vezess inkább.

Pont akkor fogsz nagyon hamar megdögleni ha szépen betartod a szabályokat, és ezt feltételezed másokról is. Van az elmélet, és van a gyakorlat.

Tudod hányszor köszönhettem az életemet vagy a testi épségemet annak, hogy előre számítottam szabálytalanságra? Számtalanszor.

Piros lámpás kereszteződésnél például zöldet kapsz, az előtted haladó nem indexel jobbra tehát gyorsulhatsz.

10-ből 6-7 fog jobbra fordulni indexelés, és visszapillantóba nézés nélkül.

2022. nov. 10. 20:56
 23/55 A kérdező kommentje:
Nem trollok válasza érdekel.
2022. nov. 10. 20:59
 24/55 DK-s ***** válasza:

Vagy egy másik példa:

Ha többsávosra tágul az út, és a felfestés szerint az egyenesen haladáshoz a baloldali sávban kell maradnod mert a felezővonalad ott halad, akkor ezt indexelve tedd akkor is, ha elvileg nem kellene inexelned. A legtöbb s'ggfej azt képzeli hogy biciklisnek járda mellett a helye akkor is, ha a felfestés szerint nem.

2022. nov. 10. 21:01
 25/55 DK-s ***** válasza:

#23-nak:

Jó ismerkedést kívánok neked a baleseti sebészettel.

2022. nov. 10. 21:02
 26/55 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem ez inkább veled lesz esélyes. Attól hogy az autósokat szidod még nem leszel védve.
2022. nov. 10. 21:09
 27/55 DK-s ***** válasza:

#26-nak:

De most tényleg!

Több mint 2 évtizedes, napi szintű gyakorlati tapasztalattal a hátam mögött próbálok neked tanácsot adni, segíteni, te meg nekiállsz okoskodni mert azt hiszed, hogy neked lesz igazad?

Nem lesz.

2022. nov. 11. 07:16
 28/55 A kérdező kommentje:

Ja hogy ezt te tanácsnak nevezed...

Nos ez nem az én problémám.

2022. nov. 11. 07:49
 29/55 A kérdező kommentje:
Én beérem válaszokkal, aztán utánanézek hogy melyik igaz. Ez aminek értelme van. Trollok ellentmondásos "tanácsaival" nemsokra megyek.
2022. nov. 11. 07:50
 30/55 nemaRendőrség ***** válasza:

Kérdező,

Az még belefér hogy a jogot nem ismered, megkérdezted, segítettünk.

Kerékpáron nem lehet oldalkocsi, és nem hajthatja gázkar a villanymotort rásegítésesen.

Illetve még egy dolog:

25km/h felett a motornak ki kell kapcsolni, különben robogónak minősül és olyan sisak kell plusz jogsi.

De az hogy a fizikáját nem érted már nagyobb gond.

2022. nov. 11. 08:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!