A rendőr mit szól ahhoz ha elektromotoros oldal kocsit szerelek a kerékpárra?
#10-nek:
Csak egyszer, EGYSZER! felejted el.
Ha ezt például egy kereszteződésben teszed, RIP.
Te tényleg játéknak képzeled a forgalomban való részvételt?!
Még sima biciklivel is qrvára észnél kell lenni.
Én napi szinten hajtok forgalomban. Tudom.
#16-nak:
Mint azt világosan leírtam, BICIKLIS vagyok. Nem volt érthető?
És a te tervezett konstrukciód különleges odafigyelést igényelne.
Csak egy apró bukkanó, az utánfutód egy pillanatra elhagyja a talajt, a motor felpörög a megszűnt terhelés miatt, majd a földet érés pillanatában olyant kapsz hátulról, mintha egy kocsi jött volna beléd. "repülj-páva".
Szórakozzál csak. Remélem tényleg megépíted. XD
#18-nak:
Mi van?
Még te szólsz be nekem?! Te, aki a közúti közlekedést a szabályokkal szembe menve, veszélyes, illegális járművel akarod SZÁNDÉKOSAN veszélyeztetni?
Csak úgy kérdem: fideszes vagy? Mert a legkevésbé sem lepődnék meg. Azoknak ilyen vastag a bőr a képükön.
Elég ha annyit mondok hogy legalább 25 éve, napi szinten hajtok forgalomba besorolva. És nem egy fostalicska MTB-t hajtok, hanem egy egyedi építésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható bringával.
28", 52X11-es áttétel, ha ez mond valamit. 12-15 másodperc alatt vagyok 50-en. Nem tartom be a 40-et, mert az forgalomban veszélyes. Id'óta volt aki kitalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!