Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A rendőr mit szól ahhoz ha...

A rendőr mit szól ahhoz ha elektromotoros oldal kocsit szerelek a kerékpárra?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 08:07
1 2 3 4 5 6
 11/55 DK-s ***** válasza:

#10-nek:

Csak egyszer, EGYSZER! felejted el.

Ha ezt például egy kereszteződésben teszed, RIP.

Te tényleg játéknak képzeled a forgalomban való részvételt?!

2022. nov. 10. 09:47
 12/55 DK-s ***** válasza:

Még sima biciklivel is qrvára észnél kell lenni.

Én napi szinten hajtok forgalomban. Tudom.

2022. nov. 10. 09:55
 13/55 A kérdező kommentje:
11 inkább te tekinted játéknak. a vezetés nem arról szól hogy elfelejtem valamit közben. És mi van a kamiont vezetsz és akkor felejtesz el valamit??? Mit mondasz a halottak hozzátartozóinak hogy bocsánat, elfelejtettem fékezni, de csak most az egyszer???
2022. nov. 10. 09:59
 14/55 nemaRendőrség ***** válasza:
Ha minden áron ebike a vágyad neten van ezer meg egy tutorial hogy kell csinálni otthon, de egy kitet is meg tudsz venni annyi pénzből amibe kerül. Cserébe az még működni is fog
2022. nov. 10. 10:00
 15/55 A kérdező kommentje:
Itt most jogi kérdésekről van szó
2022. nov. 10. 10:02
 16/55 A kérdező kommentje:
11- Amúgy autót is úgy vezetsz hogy időnként elfelejted elvenni a gázt? Nem is kell olyan messzire menni mint fékezés vagy teherautó...
2022. nov. 10. 10:06
 17/55 DK-s ***** válasza:

#16-nak:

Mint azt világosan leírtam, BICIKLIS vagyok. Nem volt érthető?

És a te tervezett konstrukciód különleges odafigyelést igényelne.

Csak egy apró bukkanó, az utánfutód egy pillanatra elhagyja a talajt, a motor felpörög a megszűnt terhelés miatt, majd a földet érés pillanatában olyant kapsz hátulról, mintha egy kocsi jött volna beléd. "repülj-páva".

Szórakozzál csak. Remélem tényleg megépíted. XD

2022. nov. 10. 15:00
 18/55 A kérdező kommentje:
Az jó ha csak biciklit vezetsz mást nem, de biciklivel is okozhatsz komoly balesetet ha így állsz hozzá a vezetéshez.
2022. nov. 10. 15:31
 19/55 A kérdező kommentje:
Azt jegyezd meg hogy lehet hogy a te járgányod gyenge de erős járgányok vesznek körül, ezért nem mindegy.
2022. nov. 10. 15:32
 20/55 DK-s ***** válasza:

#18-nak:

Mi van?

Még te szólsz be nekem?! Te, aki a közúti közlekedést a szabályokkal szembe menve, veszélyes, illegális járművel akarod SZÁNDÉKOSAN veszélyeztetni?

Csak úgy kérdem: fideszes vagy? Mert a legkevésbé sem lepődnék meg. Azoknak ilyen vastag a bőr a képükön.

Elég ha annyit mondok hogy legalább 25 éve, napi szinten hajtok forgalomba besorolva. És nem egy fostalicska MTB-t hajtok, hanem egy egyedi építésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható bringával.

28", 52X11-es áttétel, ha ez mond valamit. 12-15 másodperc alatt vagyok 50-en. Nem tartom be a 40-et, mert az forgalomban veszélyes. Id'óta volt aki kitalálta.

2022. nov. 10. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!