Magánterületre bejöhetnek e rendőrök kérdezősködni, esetlegesen kutakodni engedély nélkül „TEK petárdázás ügyben”?
Túl sok a feltételes mód. Hajrá, csináld meg. Addig meg csak ratyi szájhősködés.
Még mindig nem hiszem el, hogy valaki mint egy kislány sír mert pár rendőr bekopogott és feltett pár kérdést.
Ha a b*zi rendőrök mennek dolgoznak nyomoznak kérdezősködnek akkor az a baj, ha meg lesz*rják és fülüket se mozdítják az a baj.
Teljesen abszurd, hogy valaki kártérítést kér mert rendőrök oda mentek hozzá beszélni. Nálam is voltak már mert a szomszédhoz betörtek. Ugyan így oda jöttek feltettek pár kérdést aztán elmentek. Konkrétan meg se mozdított, minek? Hozzám aztán jöhet, csinálja ezért fizetem az adómból, hogy menjen, nyomozzon és derítse fel mi történt.
"
Ha a b*zi rendőrök mennek dolgoznak nyomoznak kérdezősködnek akkor az a baj, ha meg lesz*rják és fülüket se mozdítják az a baj."
Na igen! Tele van itt a GYK is olyan siránkozásokkal, hogy nem mentek ki, mert csak akkor jönnek, ha vér folyik, stb. stb.....
Ez főleg azért lehet így, mert a gyikon itt van Levike, a szegedi zaklató, meg még egy csomó ember,akinek nem ismerjük ennyire a történetét, és ült már, vagy feltételesen van kint.
Én speciel hálás vagyok, ha egy rendőr a környékemen történt dolgok után érdeklődik, mert tudom, hogy engem véd,a dolgát végzi, és azt is, hogy nekem nincs félni valóm.
Persze akinek vaj van a füle mögött....
Egyébként nekem maximum annyi a bajom a sztorival, hogy civil ruhás, civil autós emberek, akik azt mondják rendőrök, de igazolványt nem mutatnak.
Ehm.. Most akkor vagy azok voltak, vagy nem.
Tehát (ahogy már mondtam) nem voltak egyenruhában (az mondjuk a sztripper fiúknak is van), nem volt szolgatai kocsi, és nem mutattak igazolványt sem.
Egy rendőr pedig talán felismert benne egy ismerőst.
Csak mondom, szerintem ez nem a TEK, nem a rendőrség, csak egy csapat hülye.
"Utána átmentek személyeskedésbe. Mint a gyakran van itthon?"
Ez nem személyeskedés.
Ha ritkán vagy otthon, vagy csak hétvégi háznak használod, nem vagy használható tanú.
Hozzám is jött rendőr, mert a szomszédba betörés történt.
Este.
Tudod mit kérdezett? Hogy aludtam-e, és hogy milyen mélyen alszom.
Ez nem személyeskedés.
Szerintem nem tudod az mit jelent.
Végül: ez nem a kérdéshez tartozik, de kérdező, kérlek tanulj kicsit a központozásról, és a mondat végi írásjelekről.
Nem a felkiáltójel az egyetlen, amivel egy mondatot be lehet fejezni, és nem lesz a mondanivalód tőle nyomatékosabb.
Bocs, de az én szememben csökken a megítélése annak, aki minden mondat végére következetesen felkiáltójelet tesz.
“ személyeskedésbe. Mint a gyakran van itthon? ”
Te nem tudod mi az a személyeskedés.
“Bejönnek csak úgy magánlakásba”
Most akkor a lakásba vagy a kertbe voltak?
“ rendőrségi törvényen kívül nem tudtak mire hivatkozni”
Mire hivatkozzon? A KRESZre nem tud mert nem abba van leírva.
Felesleges firtatni, tiszta kretén vagy.(ez személyeskedés)
Ja, nem veled, nem nálad történt, de a legapróbb részleteket is mm-pontosan ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!