Vissza köteles e teríteni a bolt 14 napon belül egy ruha àràt, ha visszaviszem,vagy ez csak az online vásárlásokra vonatkozik ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 16:04
1/13 anonim válasza:
Személyes vásárlás esetén csak szavatosság keretében viheted vissza. Egy próbát esetleg megér, de ha láthatóan hordtad, akkor nem fogják visszavenni. Én egyszer a C&A-ban vettem 10-es pakk zoknit, és otthon vettem észre, hogy véletlen rövidszárút vettem, jófejek voltak, visszavették, pedig kicsomagoltam.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem hordtam.De a kérdés az volt hogy a jogszabály mit ír elő .
2022. okt. 26. 16:17
3/13 anonim válasza:
Jogszabály nem írja elő a kötelező visszavételt.
Már másnap se..
5/13 anonim válasza:
#2 Kösz, hogy kioktatsz, mi volt a kérdés, megtalálod az első válaszom legelső mondatában.
6/13 A kérdező kommentje:
1.válaszoló .A ruhat egyszer próbáltam fel ,nem
Hordtam ,rajta van a címke is .akkor kötelező neki vissza adni vagy sem a pénzt ?
2022. okt. 26. 16:29
8/13 anonim válasza:
Ez csak online-ra vonatkozik.
Személyesen boltban vásárolt dolgokra csak a jótállás és szavatosság szabályai irányadóak.
9/13 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm
2022. okt. 26. 16:36
10/13 anonim válasza:
Nem köteles visszavenni a ruhát törvényileg. De sok helyen visszaveszik vagy legalább engedik levásárolni az összeget abban az esetben ha a címkék és egyéb jelölések rajta vannak még a ruhán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!