Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem kapom meg a jogos pénzem...

Nem kapom meg a jogos pénzem mit tehetek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 04:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen van egy ügyvéd által hitelesített papír!
2010. okt. 1. 03:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor irány a bíróság,mire vársz?
2010. okt. 2. 20:08
 13/17 A kérdező kommentje:
rendben! és ott mi fog történi?
2010. okt. 3. 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Mivel a konkrét ügy,és háttere ismeretlen így bármi...
2010. okt. 3. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha az adós fizetőképes akkor PERELJ,sok idő de megéri és kamatot is kapsz a végén a végrehajtó által.

Ha becsődölt cég vagy lecsövesedett szerencsétlen akit a válság meg az árfolyam különbözet padlóra tett netán szélhámos akkor felejtsd el és keresd meg azt a pénzt máshol ahhelyett,hogy álmatlan éjszakákat töltenél hiábavalóságokon való fantáziálással.

Szerintem.

2010. okt. 5. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Inkább kezdjük ott, hogy mit nem tettél eddig. 4 éve vársz rá???????

Már pár hónap igérgetés után is bíróságra mentem volna. Többnyire ezeket az ügyeket "soron kívül" tárgyalják. Ha meg még hivatalos papírod is van róla, hogy ők elismerték a tartozásod, irány a bíróság, ne sajnáld őket. Ott mindenről felvilágosítanak.

Egyébként egyet értek az utolsó hozzászólóval, sajnos tényleg ez várható, ha fizetésképtelen, vagy csőd előtt áll, vagy minden vagyonát átmentette valahova, vagy szélhámos volt az adós. Akkor már csak futhatsz a pénzed után. Volt olyan, hogy felgyújtották a hónapok óta nem fizető főnök kocsiját, köszönetképpen, hogy 10-15 családot tett tönkre, amíg ő elette, elitta a fizetésüket, meg az étkezési jegyüket is. Ez nem tipp a részedre, csak a kétségbeesés kifejezése.

2010. okt. 6. 07:43
 17/17 A kérdező kommentje:
vh.inditottam ellenük! vagyona van azt tudom igy remélem hamar be is fogják hajtani! köszönöm a segitséget nektek!
2010. okt. 6. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!