Mit lehet csinálni akkor, ha egy 12 éves lány "ajándékként" meztelen képeket küld?
Én mindenképpen jelezném a szülőknek.
Botrány lesz belőle? Baromi nagy, de szerintem te ekkor kerülhetsz legkevésbé bajba. Még jobb, ha a te szüleid szólnak az ő szüleinek.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy jutott az a gyerek odáig, hogy neked ilyen képeket küld. Nekem valahogy nem küldenek ilyen képeket, ahogy a férfiak 99.9%-nak sem.
Az az alap, hogy szólsz a szüleinek - már csak az ő érdekében is.
Valós történet:
Amikot általános iskolás voltam, egy lány, Vivi szerelmes lett Alexba.
Vivi 6-os volt, 12 éves, pont mint a te történetedben.
Alex 8-os. Amolyan menő fiú.
Na, Vivi úgy döntött csinál valami nagylányos dolgot, és pucér képeket küldött neki.
(akkor még csak mms volt, tehát jó drágán)
Alexnek hízelgő volt a dolog, megmuatta szinte bárkinek. Dicsekedett.
El is küldte több srácnak is, tettek a telefonjára pénzt, hogy győzze továbbküldeni.
Na, Vivinek elege lett, nem gondolta, hogy ez fog történni.
Gondolom szólt a szülőknek,mert jött egy rendőr, és matekóra helyett arról beszélt, hogy mit szabad, és mit nem.
Nézte, ahogy a srácok törlik a fotókat, de akiről nem tudta, hogy van ilyen képe, az is törölte, mert be volt szrva.
Ennyi volt.
Persze akkor még nem volt ilyen szigorú a törvény.
Vivinek azóta gyereke is van, asszem.
Ha nem akarsz vele semmit, akkor le kell szarni.
Amúgy szerintem kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!