Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen aludtatok először meztelenül a párotokkal? Ő hány éves volt? Ő is meztelenül aludt?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy történjen bármi is, csak a meztelen alvás a lényeg.
Nemet írjatok lécci.
2022. márc. 12. 12:44
1/11 anonim válasza:
Soha, mindkettőnknek futja pizsamára. Nem is tudtam, hogy manapság ez a kapcsolatok egyik fokmérője. Na jó, maradok boomer magamnak...
2/11 anonim válasza:
SOHA. Nem szeretek meztelenül aludni. Meg egyébként is érdekesebb, ha vetköztetjük egymást.
3/11 anonim válasza:
Csak olyan volt, hogy reggeli szex után még visszafeküdtünk aludni, és akkor nyilván meztelenül tettük ezt. Én pont akkor töltöttem a 16-ot, a barátnőm pedig nem sokkal utána a 18-at. Már egy ideje szakítottunk, de szerintem ez az élmény még sokáig megmarad
5/11 anonim válasza:
Itt túl fogyatékosak az emberek hogy megértsék a kérdést, kérdező.
6/11 anonim válasza:
Egy kezemen meg tudnam szamolni hanyszor aludtam lannyal meztelenul, es altalaban kemeny ivas, szauna utani hoban fetrenges es forro zuhany utani elajulas, vagy hasonlo oka volt. Altalaban telik pizsire, de legalabb alsonemure es polora.
7/11 anonim válasza:
18 évesen, ő 17 volt. Egy jó meleg nyári éjszaka volt, úgyhogy mindketten meztelenek voltunk.
8/11 anonim válasza:
17L voltam, ő 21F. Ő mondjuk mindig meztelenül alszik, ha vendégeink vannak, vagy mi megyünk valahova, néha magára erőltet egy boxert.
9/11 anonim válasza:
Én 18, ő 16 volt, de nem csak aludtunk.
10/11 anonim válasza:
Az egy szemérmetlen bűn. És a pár az házaspár. Nem a hülye szabados szexben bűnpartner, mint a kutyák közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!