Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerettek meztelenül lenni? Ha a barátnőitekkel, más lányokkal vagytok? Egyedül?
Én nem szeretek, és nem megyek bele olyan szituációba,ahol többen is vagyunk a zuhanyzóban💁🏻♀️
16
Nem szeretek meztelen lenni, sem otthon egyedül, a barátnőim előtt meg végképp nem.
Ha strandon vagyunk és közös a fürdő, akkor fürdőruhában tusolunk, ha meg átöltözünk nem bámuljuk egymást.
A párommal kettesben szívesen vagyok meztelen egy darabig, de azért felöltözök akkor is, ha egész nap nem mozdulunk ki.
22L
Változó. Egy kiakasztó nap után van hogy haza érek és csak ledobom a ruháim (ha nincs otthon senki) és elvagyok egy darabig. Kényelmes.
A zuhanyzással nincsen problémám nem azt mondom hogy bomba testem van mert nincs, de siman elfordulok ha arról van szó. Egyáltalán nem mondanám magam szégyenlősnek mások előtt. Főleg a barátnőim előtt nem. Tengerparton is napoztam már meztelenül.
A párom előtt nyilván ha már olyan a kapcsolatom vele persze hogy levetkőznék, de ahhoz hosszú út vezet.
Ez mind embertől függ és attól hogy mennyire van kibékülve a testével.
Zuhanynál nyilvánvaló, napozni is voltunk a barátnőimmel totál meztelenül. A Lupa szigeten és a Dunakanyarnál nudiztunk is szintén nem az a szégyenlős társaság vagyunk. Az egyik barátnőm felvetette aki szereti a nudizást, hogy egyszer elugrana Dániába a Roskilde meztelen futóversenyre valamikor. Persze csak csajokkal!
Nincs semmi szégyelni való a meztelenkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!