Most akkor kötelező ez a népszámlálás, vagy blöffel akarják rávenni az embereket adatszolgátatásra?
Figyelt kérdés
Olyan emberek válaszait várom, akiknek esetleg van jogi végzettségük. Én nem a nevemre címezve kaptam levelet, így nem gondolom, hogy többe kellene néznem ezt a szart egy szórólapnál.2022. okt. 11. 21:00
1/19 anonim válasza:
Úgy csinálsz, mintha ez lenne az első. Mindig is kötelező volt. Most már legalább lehet online és nem az otthonodban zaklatnak.
2/19 anonim válasza:
Én számlálóbiztos vagyok. Igen, kötelező. 200 ezer forintig büntethetnek, ha nem válaszolsz. Most még megcsinálhatod a neten kényelmesen, egyszerűen. Utána jövünk mi, számlálóbiztosok házhoz, ha nem válaszoltál a neten. Ha nekünk sem válaszolsz, egy harmadik időszakban még bemehetsz a jegyzőhöz válaszolni. Ha azt is kihagyod, akkor megbüntet(het)nek.
Egyébként nem fájdalmas a folyamat, nem kell tőle félni, többen túlélték már. :)
3/19 anonim válasza:
3. Ha te tényleg számláló vagy amit nem hiszek névtelenül, mikor jöttök?
4/19 A kérdező kommentje:
A szurira is ezt mondták, hogy sokan túlélték... Kivétel, aki nem :) Én ezt a játszmát nem szeretném tovább folytatni. Akinek van füle a hallásra, az kiérti a lényeget.
2022. okt. 11. 21:27
5/19 A kérdező kommentje:
"megbüntet(het)nek"
A heten a hangsúly.
2022. okt. 11. 21:29
6/19 A kérdező kommentje:
Mivan akkor, ha nem mindenki tölti ki a kérdőívet az adott ingatlanban?
2022. okt. 11. 21:38
7/19 anonim válasza:
Mondom hogy nem számlálóbiztos 3. hazug nem más
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
"Azt lehet vagyonnyilatkozatra kötelezni aki c típusú átvilágításra kötelezhető"
10/19 anonim válasza:
9-10 Miért van kötelező kérdések közt?
Melyik a vagyonnyilatkozat pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!