A népszámlálás kérdőív kitöltése kötelező?
Figyelt kérdés
Barátnőm kollégista, és kapott egy levelet amiben a népszámlálással kapcsolatos dolgok vannak (gondolom hogy hogyan kell kitöltetni). Meg mellékelve van a boríték mellé egy cetli (amit szerintem a koli igazgatója írhatott max), hogy kötelező kitölteni mert bűntetést kap aki nem teszi. Mennyi ennek a valóság alapja?2022. okt. 7. 13:42
11/15 anonim válasza:
Nem kötelező. Nem büntetnek meg 200 ezer Ft-al csak ezzel fenyegetnek mert különben senki nem töltené ki. Nem is névre szóló levelet küldenek, tehát nem büntethetnek senkit.
Én sem töltöm ki és nem engedem be a számláló biztost.
12/15 anonim válasza:
A Népszámlálás a karbonadó előkésztéséhez gyűjti az információkat a lakások, házak energetikai állapotáról
13/15 Ypszilon1980 válasza:
Hát nem tudom arra mi vonatkozik, de kérdezték hány wc van, fürdőszoba, meg milyen internet.
14/15 anonim válasza:
@12 Persze, hogy ez a cél. A befektetési bankok által fillérekért felvásárolt kötvényeket valamiből ki kell fizetni a lejáratkor 😘
15/15 anonim válasza:
12: hát, igen, ez logikus! :(
Máskülönben nem kérdezgettek volna ilyen részletes adatokat a lakóépületről egy népszámlálás alatt...
Én is úgy vélem, hogy felmérik a terepet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!