Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A népszámlálás kérdőív kitölté...

A népszámlálás kérdőív kitöltése kötelező?

Figyelt kérdés
Barátnőm kollégista, és kapott egy levelet amiben a népszámlálással kapcsolatos dolgok vannak (gondolom hogy hogyan kell kitöltetni). Meg mellékelve van a boríték mellé egy cetli (amit szerintem a koli igazgatója írhatott max), hogy kötelező kitölteni mert bűntetést kap aki nem teszi. Mennyi ennek a valóság alapja?
2022. okt. 7. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem kötelező. Nem büntetnek meg 200 ezer Ft-al csak ezzel fenyegetnek mert különben senki nem töltené ki. Nem is névre szóló levelet küldenek, tehát nem büntethetnek senkit.

Én sem töltöm ki és nem engedem be a számláló biztost.

2022. okt. 10. 01:25
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

A Népszámlálás a karbonadó előkésztéséhez gyűjti az információkat a lakások, házak energetikai állapotáról

[link]

2022. okt. 10. 23:17
 13/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hát nem tudom arra mi vonatkozik, de kérdezték hány wc van, fürdőszoba, meg milyen internet.
2022. okt. 11. 06:48
 14/15 anonim ***** válasza:
@12 Persze, hogy ez a cél. A befektetési bankok által fillérekért felvásárolt kötvényeket valamiből ki kell fizetni a lejáratkor 😘
2022. okt. 11. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

12: hát, igen, ez logikus! :(

Máskülönben nem kérdezgettek volna ilyen részletes adatokat a lakóépületről egy népszámlálás alatt...

Én is úgy vélem, hogy felmérik a terepet...

2022. okt. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!