Népszámlálás kitöltésnél volt olyan válaszod, amit inkább nem adtál meg, mert az újabb kérdéseket hozott volna?
Nem volt ilyen kérdés.
Ez valószínűleg azzal függ össze, hogy még nem kaptam értesítést a népszámlálásról. Igaz, 2011-ben is kimaradtam belőle.
#5 törvényi kötelességed részt venni benne
akkor is ha kapsz értesítést és akkor is ha nem
ha nincs postán kapott boríékod, akkor tudsz online ügyfélkapuval kódot igényelni. ha meg nem töltöd ki, a számlálóbiztos fel fog keresni minden címet, ahonnan nem jött be kérdőív
A ksh a háztartásokat tartja nyilván. Tehát pl fo utca 1ben 3 emelet 4 ajtobol ment e be kerdoiv
Ha nem ment be akkor kimennek
Az meg nagyon teves lenne hogy alberletbe lakik de megis az allando lakhelyeden irnak be. Ott kell beirni magad ahol tenylegeyen laksz
"Az meg nagyon teves lenne hogy alberletbe lakik de megis az allando lakhelyeden irnak be. Ott kell beirni magad ahol tenylegeyen laksz"
Hát, szerintem ezzel eleve nem mindenki van tisztában... Mondjuk egy 18-19 éves egyetemista, aki egész eddig otthon lakott, most viszont koleszban... Ki tudja, ő hol fogja megnépszámlálni saját magát - ha egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!