Mi tortenik az olyan oreg neni szomszeddal,aki kisse hulye es nemtolti ki a nepszamlalast es a kerdezobiztosnak se nyit ajtot?
Figyelt kérdés
Nekunk se meg a kozkepviselonek se nyitja ki.
A valosagot is elferdulten erzekeli. Pl a falon folyo legkondivizre azt allitja,h nem aztatja le az alatta levot..
Sok ilyen van.
2022. okt. 6. 06:14
2/5 anonim válasza:
Majd kapja a bírságot. Miért nincs gondnokság alatt?
3/5 anonim válasza:
Érdekes kérdés, nem tudom.
Ideális esetben feltűnik valakinek, hogy bizony-bizony gondnokság alatt kellene lennie.
A lelkiismeretesebb háziorvosok felkeresik azokat az idős betegeket, akik hozzá tartoznak, és sokáig nem jelentkeznek.
4/5 anonim válasza:
Ha különös tévképzetei vannak akkor lehet,hogy rászorulna valami kezelésre. Mondjuk a népszámlálást én sem töltöm ki,ennyi,tudom kapom a "bírságot" :D .
5/5 anonim válasza:
Bejegyzik hogy ellenállt a kitoltesnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!