Ha fenyegetnek engem tehetek feljelentést a rendőrségen vagy inkább boxoljam le a sráccal?
Gyerekként bolt, hogy 110 kilós kisfiúnak tördeltem a kezeit. Semmit se jelent.
De a többi, igen. Ez egy gyökér... Ideges, buta, és agresszióban rajtad vezeti le.
Mond neki, hogy feljelented.
Ha beleverek a fejebe akkor a rendorseg engem fog elovenni sulyos testi sertesert.
IGEn!
Feljelenteni meg nemtudom szerintem hisz igaz en is visszaszoltam neki ugyan ugy akkoriban...
Nem számít , feljelentést tehetsz !
Más a gyerekként meg a felnőtt.. gyerekként szólnak anyádnak hogy verekedtél felnőttként meg rád vernek először vagy pénzbírságot vagy felfüggesztetettet rosszabb esetben meg börtönt és utána is kihat az életedre hisz az erkölcsidbe jelen lesz.
Verekedtem már nem 1x múltkor 1 drogos kis nyomi jött nekem földhöz dobtam úgy kellett felállítani meg felpofozni hogy magához térjen csak szerencsémre se kamera se más szemtanú nem volt csak az ismerőseim ők meg nyílván láttak hogy ő állt belém.
Ez a duma meg hogy kivédi be őt..hát a f.sznak teszi magát. Nekem is vannak barátaim és családom is aki bevédene de most 1 ilyen ratyigyerek miatt nem igazán akarok még másokat is belerángatni.
Mellesleg írtam neki legutóbb fb-n hogy fejezze be mert unalmas már és felfogom jelenteni vagy tényleg megcsapni de úgy tűnik nem igazán érdekelte. Holnap akkor bemegyek a rendőrségre és feljelentem. Köszi a válaszokat
Ne verekedésbe menj bele. Legyél rafináltabb ennél.
Senkit nem a saját terepén lehet legyőzni hanem ott ami neki ismeretlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!