Bluetooth kihangosítón hallgattam zenét a vonaton, erre odalépet hozzám egy vén faszi kitépte a kezemből, és kidobta az ablakon, minden előzmény nélkül, mik a lehetőségeim?
Remélem, nem kamu kérdés. :)
Nem fog börtönbe kerülni, te pedig megérdemelted. Ez a kihangosított zene olyan szinten közösségellenes, hogy talán még egy kisebb pofon is belefért volna. Engem már az is zavar, amikor valaki kihangosítóval beszél, és ilyenkor úgy tartja a telefont, mint a nutellás kenyeret. Nem a hang zavar, hanem a butaság ilyen magabiztos kinyilvánítása.
"úgy tartja a telefont, mint a nutellás kenyeret.":))))
Vonaton van még olyan, hogy nyitva van az ablak? Sok vonaton utaztam már, de amiket nyitni lehetett, azt csak a kalauz tudta nyitni egy célszerszámmal.
Alap esetben garázdaság, rongálás, dolog elleni erőszak ha vannak tanúk, vagy kamerafelvétel. Különben elég életszerűtlen, hogy valaki első felindulásra odamegy és elveszi a kihangosítót, és kibaxxa az ablakon. Gondolom a valóságban valami ilyesmi lehetett.
- Légy szíves, ne hallgasd hangosan a zenét, a többieket zavarja, kapcsold le, vagy menjél ki!
- Figyú, mindenkit zavar, ha itt akarod hallgatni, vegyél fel egy fejhallgatót!
- Heee..nekem vakerolsz vén fing? Ott hallgatom ahol akarom!
- Figyú, nem akarok balhét, szépen kértelek..
- Na most már gyíkváll, jó lenne ha kikapcsolnád, mert kibaszlak vele együtt
- Pofád lapos köcsög, ha nem teccik valami akko elhúzhacc..
.
.
.
- Ájjjj.. anyúú..segíccs, bántott az agresszív csóka, és elvette a hángszórómat, pedig én milyen ártatlan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!