Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bluetooth kihangosítón hallgat...

Bluetooth kihangosítón hallgattam zenét a vonaton, erre odalépet hozzám egy vén faszi kitépte a kezemből, és kidobta az ablakon, minden előzmény nélkül, mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 10:01
1 2
 11/15 Molyember ***** válasza:
86%

Remélem, nem kamu kérdés. :)

Nem fog börtönbe kerülni, te pedig megérdemelted. Ez a kihangosított zene olyan szinten közösségellenes, hogy talán még egy kisebb pofon is belefért volna. Engem már az is zavar, amikor valaki kihangosítóval beszél, és ilyenkor úgy tartja a telefont, mint a nutellás kenyeret. Nem a hang zavar, hanem a butaság ilyen magabiztos kinyilvánítása.

2022. okt. 4. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy db fotó semmit nem bizonyít.
2022. okt. 4. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:

"úgy tartja a telefont, mint a nutellás kenyeret.":))))

Vonaton van még olyan, hogy nyitva van az ablak? Sok vonaton utaztam már, de amiket nyitni lehetett, azt csak a kalauz tudta nyitni egy célszerszámmal.

2022. okt. 4. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Alap esetben garázdaság, rongálás, dolog elleni erőszak ha vannak tanúk, vagy kamerafelvétel. Különben elég életszerűtlen, hogy valaki első felindulásra odamegy és elveszi a kihangosítót, és kibaxxa az ablakon. Gondolom a valóságban valami ilyesmi lehetett.

- Légy szíves, ne hallgasd hangosan a zenét, a többieket zavarja, kapcsold le, vagy menjél ki!

- Figyú, mindenkit zavar, ha itt akarod hallgatni, vegyél fel egy fejhallgatót!

- Heee..nekem vakerolsz vén fing? Ott hallgatom ahol akarom!

- Figyú, nem akarok balhét, szépen kértelek..

- Na most már gyíkváll, jó lenne ha kikapcsolnád, mert kibaszlak vele együtt

- Pofád lapos köcsög, ha nem teccik valami akko elhúzhacc..

.

.

.

- Ájjjj.. anyúú..segíccs, bántott az agresszív csóka, és elvette a hángszórómat, pedig én milyen ártatlan vagyok

2022. okt. 4. 10:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Jól tette! Jogszerint hiba volt! Ebből tanulsz majd.
2022. okt. 4. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!