Miért legális Magyarországon a pedofília?
Figyelt kérdés
Elvileg 14 éves kor fölött egy gyerek megrontása legális ha a gyerek vagy a szülők beleegyeznek. Egy gyerek miért egyezne bele ilyesmibe? Nyílván csak akkor ha kényszerítik rá, vagy nincs felvilágosítva rendesen. Ez szerintetek így rendben van??? Engem ez az egész felháborított, illegálissá kéne tenni a pedofíliát és a szexet 18 éves kortól lehetne engedélyezni, mert ez így nagyon nincs rendben! Sok 14 éves kislány nincs is normálisan felvilágosítva, azt se tudják mi ez az egész és felnőtt férfiak meg az interneten olyanokat írkálnak nekik, hogy ez normális. Undorító ez az ország!2022. szept. 25. 12:40
31/56 anonim válasza:
"pedig a kommented pont ezt teszi lehetővé."
Nem éppen. Azt teszi lehetővé, hogy pl egy 16-17 éves párocska idősebb tagját ne csukják le, csak mert nagykorú lett, míg a párja még nem. Hogy mellékesen következmény az is, hogy 19 évesen se csukják le, meg 20 évesen se, meg 21 évesen se, meg 22 évesen se, és így tovább, az nyilván ezzel együtt jár.
32/56 anonim válasza:
Beteg ez a mostani törvény. Az is, hogy 12 évesek (gyerekek) legálisan szexelhetnek 17 évesekkel. Beteg.
33/56 anonim válasza:
#31 az, hogy egy ésszerű határ ellen kommentelsz, pont emellett érvelsz. Valahol meg kell húzni, és tetszik, nem tetszik az önkényes lesz. Ahogy a jelenlegi 14 év is önkényes.
34/56 anonim válasza:
36/56 anonim válasza:
#34-35
A kommentem: “ Ahogy a jelenlegi 14 év is önkényes.”
Utána:
“Jelenleg továbbra is 12 év az alsó kórhatár.”
“ 34
14”
Ennek mi értelme volt?
38/56 anonim válasza:
#37 tudom. Ezért írtam: “ Ahogy a jelenlegi 14 év is önkényes.”
39/56 anonim válasza:
38.
Csak mert 34-es 12-evet irogat.
40/56 anonim válasza:
18 év alatt szexelhetsz 12 évessel legálisan. Ezt a törvényt a fidesz vezette be. 18 év felett pedig 14 évessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!