Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért legális Magyarországon...

Miért legális Magyarországon a pedofília?

Figyelt kérdés
Elvileg 14 éves kor fölött egy gyerek megrontása legális ha a gyerek vagy a szülők beleegyeznek. Egy gyerek miért egyezne bele ilyesmibe? Nyílván csak akkor ha kényszerítik rá, vagy nincs felvilágosítva rendesen. Ez szerintetek így rendben van??? Engem ez az egész felháborított, illegálissá kéne tenni a pedofíliát és a szexet 18 éves kortól lehetne engedélyezni, mert ez így nagyon nincs rendben! Sok 14 éves kislány nincs is normálisan felvilágosítva, azt se tudják mi ez az egész és felnőtt férfiak meg az interneten olyanokat írkálnak nekik, hogy ez normális. Undorító ez az ország!

2022. szept. 25. 12:40
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
37%
#19 szóval szerinted az teljesen rendben van, hogy 14 éves kislányokat 40+ Os aberrált idióták dugnak? Az egészséges? Nem kihasználás? Érett ehhez egy egy 14 éves? Akkor szavazhasson is?
2022. szept. 25. 14:39
 22/56 anonim ***** válasza:
19%
#20 én meg 2 kosárral hordok nagyobb melltartót 23 évesen, mint 14 évesen.
2022. szept. 25. 14:40
 23/56 anonim ***** válasza:
57%

"szóval szerinted az teljesen rendben van, hogy 14 éves kislányokat 40+ Os aberrált idióták dugnak?"

Egy szóval sem mondtam ilyet. Olvasd újra a kommentemet, és most értelmezd is, legyél szíves!

2022. szept. 25. 14:57
 24/56 anonim ***** válasza:
9%
Igazából a fidesz sikere idén is ennek köszönhető, amit #12 hozzászólásban szerepel. Másrészt a törvény az törvény, de általában minden fiatalkorúnak van édesapja és, ha a lányához nyúltál, biztosan ő, vagy valakije letépi a golyóidat.
2022. szept. 25. 15:01
 25/56 anonim ***** válasza:
27%
#23 pedig a kommented pont ezt teszi lehetővé. És támogatja is.
2022. szept. 25. 16:06
 26/56 anonim ***** válasza:
61%

21

S ki beszél ott arról, hogy 14 éves kislányokat 40+ os aberrált idióták dugnak?

Az hogy a beleegyezési korhatár 14, azt jelenti hogy ha egy 14 éves lefekszik valakivel, aki 18 feletti, az idősebb fél nem bűntethető.

Szóval ha 14 éves Pistike megakarja dugni a szomszéd mombázó MILF nőt, s a nőnek sincs eplenvetése, akkor a nő nem kell féljen attól, hogy börtönbe megy. (Feltéve ha nincs alá-fölé rendeltségi viszony köztük, mint pl diák-tanár.)

Vagy egy 15 éves gimis, 9. osztályos csaj, minden probléma nélkül lefeküdhet az ugyanabba az iskolába járó, 12.-es, 18 éves barátjával.

De te amúgy a 18 év felettieket már nem is félted az aberrált idiótáktól? Vagy egy 16 évest se egy másik 16 éves aberrált idiótától?

A szexhez mindig kölcsönös beleegyezés kell. Mindegy hogy tinik a felek, vagy mindketten felnőttek. Ha meg nekik úgy jó, akkor neked mi közöd van hozzá?

2022. szept. 25. 16:13
 27/56 anonim ***** válasza:
22%
#26 a lényeg, hogy a beleegyezés az igen, kiterjed erre is. Én csak (mint pszichológus hallgató) megkérdőjelezem a 14 évesek felelősségteljes döntéshozatalát a témában. Szerintem nem képesek felmérni a dolog súlyát, ahogyan nem vezethetnek, és nem is szavazhatnak ennyi idősen, mert nem érettek hozzá. Akkor miért dönthetnek úgy, hogy lefekszenek a 40es pasival? Nincs annyi tapasztalatuk, és érzelmi fejlettségük, hogy a manipulációt felismerjék. 99,99% hogy a felnőtt ilyen helyzetben csak kihasználja a gyereket. Mert nincsenek egy szinten. Az agy fejlődése még messze nem fejeződik be ennyi idős korban.
2022. szept. 25. 16:19
 28/56 anonim ***** válasza:
68%
Hiába hoznak törvényeket, ahogy a fiúk lányok ivarérettek lesznek, többségük el is kezd szexelni. És ez nem 18 évesen történik meg. Én azt látom hogy ezen max az aggszüzek lovagolnak mert nekik soha nem jött össze és irigyek, hogy egy átlag 14 éves meg már aktív nemi életet él. Amúgy meg attól sem lesz senkinek lelki sérülése ha egy 40 éves megdugja. Ha nem történik erőszak meg nem lesz terhes, akkor max elsőre nem egy korabeli bénázik és a végén még jó élménye is lesz.
2022. szept. 25. 16:33
 29/56 anonim ***** válasza:
31%
#28 szerintem elég nagy lelki sérülés egy naiv tininek, aki elhiszi hogy nagy a szerelem, aztán kiderül hogy a felnőtt csak kihasznàlta. Ezt hogy kerülheti el? Hiszen tapasztalatlan és naiv. És pontosan ezt használják ki. Aki ebben nem látja a problémát, az is csak tiniket akar dugni felelősség nélkül. Betegek.
2022. szept. 25. 16:41
 30/56 anonim ***** válasza:
61%

29

Aki naiv azt 18 évesen 28 évesen meg 48 évesen is át fogják vágni.

Nincs ebben semmi beteges. Valaki a feszes pipihusira bukik, ez semmivel sem betegesebb amikor 30-40-es nők meg tizen éves fiúk után rohangásznak. Egyikbe se halt bele még senki, ez van. Természeti népeknél elsőre minden fiú/lány jóval idősebb partnert kap férjül/feleségül, és ők se vagdossák az ereiket tömegesével a lelki sérülések miatt.

2022. szept. 25. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!