Miért legális Magyarországon a pedofília?
A pedofília a serdülőkor ELŐTTI gyermekek iránti szexuális vonzalom.
Egy 14 éves már rég nem serdülőkor előtti. A középkorban ennyi idősen már férjhez is voltak adva a lányok, s szültek...
Amúgy csak Amerikában vannak olyan f...ságok, hogy egy 14 éves vezethet autót, de egy 17 éves nem feküdhet le a 18 éves párjával...
És ne ne hidd, hogy a 14 évesek (vagy akár a fiatalabbak) nem akarnak szexelni.
A többi hülyeségre meg amit írtál inkább nem is reagálok.
Alapvetően mert se az ellenőrzése, se a betartatása nem lehetne megoldható, és ha az is lenne, nincs annyi börtön ahová le lehetne csukni mindenkit. Ha meg esetleg lenne annyi börtön, akkor meg totális gazdasági összeomlás lenne a vége ha ennyi dolgozó embert és fiatalt kivonnánk a piacról.
Mert tetszik vagy sem, igény az van rá. Jó pár évtizede voltam már kisiskolás, de 14 éves korunkra már bőven rá voltunk indulva a szexualitás témakörére, hogy úgy mondjam. Még ha a legtöbbünknek ez meg is maradt az álmodozás szintjén, szép is lett volna, ha emiatt bűnözőknek kellett volna éreznünk magunkat...
"nem az a kérdés, hogy két tini szexelhet-e egymással, hanem egy felnőtt, középkorú ember szexelhessen-e egy kiskorúval. Szerintem ne. Beteges."
És mi van, ha az egyik 17, a másik 18? És ha az egyik 14, a másik 18? Vagy 17-21 felállásban? És 16-30?
Ha határokat akarsz húzni, az mindenképp önkényes lesz, és mindig lesz aki teljes joggal mutogathat rád, hogy például 3 nappal korábban még lefeküdhetett a párjával, de ma már nem, mert születésnapja volt, mégis melyik barom találta ezt ki?
16 és 18
Egy pont 18 éves már felnőtt, egy 17 éves 364 napos meg még kiskorú. Pedig csak pár nap a különbség.
Egy 14 éves meg már rég nem éppen csak serdülő. Egy 10-12 éves az éppen csak serdülő. Bár az is személyenként változik. Az én mellbőségem pl most 21 évesen csak 2 centivel nagyobb, mint 11 évesen volt. Már akkor is B-s kosarat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!