Ha egy kiskorút feljelentenek, mert kamu profilon az egyik osztálytársának adta ki magát, mire számíthat?
11: ??? Konkrétan írd már le...
FB-on, vagy hogyan?
Hát ha jó ügyvédje van pénzbüntetésre de ügyvéd legyen a talpán aki ezt bizonyítja.
Ez kb olyan mintha sértettként azt mondanám, hogy odajött hozzám egy csöves az utcán, nem láttam jól az arcát de azt mondta ő Orbán Viktor. És ezért feljelentem.
Technikailag megtehetem, az más kérdés h a bíróságon kiröhögnek.
Persze a tanároknak nem sok köze van a joghoz meg úgy általában az internet működéséhez, tehát iskolai intőre lehet számítani, a kirúgás már sztem kicsit erős, de attól függ mennyire utálják a tanárok a bűnös gyereket. Mert ugye jelenleg úgy működik h ha rühellnek egy gyereket nem lehet kirúni, de kb fingik egyet hangosan és kirugatják. Szóval a helyedben max ettől félnék, jogi büntetés elég gyenge lábakon áll
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!