Szerintetek érdemes ez ügyben érdeklődni a katasztrófavédelemnél annak következtében hogy megjelent a kéményseprő a minap az egylakásosnak minősülő házamnál ?
Tehát konkrétan arról lenne szó hogy pont a tegnap csengetett be hozzám egy kéményseprő akit nem tudtam beengedni ...
Azóta egy picit utánajártam a dolgoknak és ( ha minden igaz ) én nem is vagyok arra kötelezve hogy minden évben ellenőriztessem a kéményemet , mivel hogy a házam nagyon is egylakásos ingatlannak minősül :
Szóval szerintetek lenne értelme annak hogy keressem fel a helyileg illetékes katasztrófavédelmi szervet azzal hogy tudjam meg hogy esetleg arról lenne szó hogy valaki rosszul nyilvántartott adatokat adott meg a kéményseprőnek ?
Azért kérdezem mert attól tartok hogy annak következtében hogy be vagyok jelentve mint adószámos magánszemély egy másik társasházi ingatlanba , elképzelhető hogy egész egyszerűen összekeverték a címeket ...
Sajnálom, kérdező, hogy nem megy a szövegértés. Olvasd el ismét a hozzászólásom, és a válaszod többször is, és okulj!
"Aztán meg rinyálsz, ha baj van. Az ilyeneknek minimum megemelném a TB díját a magasabb kockázat miatt."
"Azt honnan veszitek és/vagy veszed hogy rinyálok ?"
Segítek:
Nem azt írtam, hogy most rinyálsz, hanem azt, hogy akkor, HA baj van. Teszem azt, megfullad a fél családod, mert most nem végeznek ellenőrzést, nem előzik meg a bajt, és baj lesz.
Vagy elintéznéd egy vállrándítással, hogy kipusztul a fél családod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!